Home » , » Να φτιάξουμε μαζί το πανό για την ειρήνη.

Να φτιάξουμε μαζί το πανό για την ειρήνη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 | 7:30 π.μ.

Από την Κίνηση Δράση και Μνήμη (Λέσβου), λάβαμε και παραθέτουμε:

Δώστε ελπίδα στην ειρήνη

Να μη λείψει κανείς

Η Κίνηση Δράση και Μνήμη καλεί σε μία αντιπολεμική - αντιμιλιταριστική συγκέντρωση το Σάββατο 26-2 στην πλατεία Σαπφούς.

Σήμερα οι ιμπεριαλιστές, αποφάσισαν να ξαναμοιράσουνε τη γη και να ξαναχαράξουν τις γραμμές των συνόρων με το αίμα των λαών. Σήμερα στο Κίεβο σκοτώνουνε παιδιά, ενώ οι καπιταλιστές μετράνε κέρδη και ποσοστά. Η δράση μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους θα μετρηθεί στους δρόμους και όχι στις οθόνες και τα πληκτρολόγια.

Καλούμε σε μια αντιπολεμική συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 26-2-2022 στην πλατεία Σαπφούς. Να φτιάξουμε μαζί το πανό για την ειρήνη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Φεβρουαρίου 2022 στις 8:48 π.μ.

Τα ψέματα τελειώσανε. Όποιος δεν στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας, όποιος δεν αναγνωρίζει τον ΔΙΚΑΙΟ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ πόλεμο από μεριάς Ουκρανίας και τον ΑΔΙΚΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ πόλεμο από μεριάς Ρωσίας υπηρετεί τον Πούτιν.

Όποιος επίσης εξισώνει ΗΠΑ-ΕΕ με Ρωσία στην περίπτωση αυτή υπηρετεί τον ΦΑΣΙΣΤΑ-ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗ. Καμία ΕΕ και κανένα ΝΑΤΟ δεν παραβιάζει κατάφορα την εθνική-εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, ούτε έχει διαμελίσει την χώρα, ούτε επιχειρεί στρατιωτικά στο ουκρανικό έδαφος με αυτούς τους σκοπούς παρά μόνο η Ρωσία. Είναι η Ρωσία που όχι μόνο απαιτεί ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας αλλά αμφισβητεί ανοιχτά την ίδια της την εθνική υπόσταση. Μπούρδες τα περί...προστασίας των Ρώσων εδώ έχουν περικυκλώσει την χώρα και απαιτούν παράλογα πράγματα όπως αφοπλισμό-αποστρατικοποίηση δηλαδή ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ στην ουσία για να είναι στο έλεος του νεοτσάρου. Καμία δικαιολογία πλέον είναι φανερός ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ πόλεμος του Πούτιν και η Ουκρανία έχει κάθε δικαίωμα να αμυνθεί όταν έχει κάποιον απέναντί της που δεν της αναγνωρίζει το δικαίωμα ύπαρξής της.

Όσοι εξισώνουν Δύση και Ρωσία κάνουν ακριβώς το ίδιο που έκαναν οι πεμπτοφαλαγγίτες το '41 που εξίσωναν Βρετανία με Γερμανία-Ιταλία-Ιαπωνία και συκοφαντούσαν το ΕΑΜ και το ΚΚΕ που καθοδηγούσε τον ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ αγώνα προσπαθώντας να υπονομεύσουν έτσι την πάλη για τη λευτεριά.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να σταθεί αλληλέγγυος στον ουκρανικό λαό, να βγει στο δρόμο και να βροντοφωνάξει ΕΞΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. Αυτά τα οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν, κάτω ο ιμπεριαλισμός, η εξίσωση ΗΠΑ-ΕΕ και Ρωσίας όλα αυτά είναι στην πραγματικότητα ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΕΣ τοποθετήσεις όσο αφορά την Ουκρανία. Κύριος και βασικός εχθρός του ουκρανικού λαού είναι ο ρωσικός ιμπεριαλισμός και αυτόν πρέπει να πετάξουν με τις κλωτσιές οι Ουκρανοί από την πατρίδα τους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ όπως ακριβώς έπραξε ο ελληνικός λαός εναντίον του Ιταλού εισβολέα το '40. Τότε το ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΚΕ δεν είπε "Τι Βρετανοί, τι Ιταλοί αγώνας εναντίον του...ιμπεριαλισμού" αλλά κάλεσε ξεκάθαρα σε ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ και ας υποφέραμε από αγγλόδουλη δικτατορία το βασικό εκείνη τη στιγμή ήταν να αντιμετωπιστεί ένας ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ για το λαό και το έθνος.

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger