Home » , , » Μεθυσμένη εξουσία ή διαφορετικά τόσο ανόητοι ή τόσο ασύδοτοι είναι κάποιοι απ' τους εξουσιαστές και δεν παίρνουν κανένα μέτρο αυτοπροστασίας; (Βίντεο)

Μεθυσμένη εξουσία ή διαφορετικά τόσο ανόητοι ή τόσο ασύδοτοι είναι κάποιοι απ' τους εξουσιαστές και δεν παίρνουν κανένα μέτρο αυτοπροστασίας; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 | 9:00 π.μ.

Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ανθρώπινα πάθη που έχουν κάποιοι εξουσιαστές. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αναφέραμε μια αποκλειστική πληροφορία που είχαμε πριν κάποιες μέρες, για ένα σπαρταριστό επεισόδιο στο καφενείο του κοινοβουλίου, με πρωταγωνιστή μια βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος -η οποία σημειωτέον πιπιλάει φασισμό- τύφλα στο μεθύσι.

Αφού όμως η φίλη και καθημερινή επιστολογράφος μας, την οποία συναντάμε στο twitter σαν marka2, μπήκε στην διαδικασία να μας στείλει το παρακάτω βιντεάκι, με πρωταγωνιστή τον σουρωμένο Σίμο Κεδίκογλου και κάποια διαδικτυακά σχόλια που το συνοδεύουν να γράψουμε κάποια πράγματα. 

Ο σημερινός υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, είναι πολλά χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι. Από μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Ν.Δ και το 2004 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με τη ΝΔ στην Εύβοια. Είναι κι αυτός ένας πολιτικός γενίτσαρος λησμονώντας ότι έγινε δημόσιο πρόσωπο εξ' αιτίας της οικογενειακής του καταγωγής και συγκεκριμένα του πατέρα του Βασίλη Κεδίκογλου ο οποίος περισσότερο από δυο δεκαετίες υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ σαν υπουργός και βουλευτή του.

Οι παλιοί θυμούνται τον προσδιορισμό "ψευταράκος" που είχε αποδοθεί, στον Σ. Κεδίκογλου, όταν του είχε ανατεθεί η θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην τριτοκομματική κυβέρνηση (ΝΔ, -ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ) με πρωθυπουργό τον Σαμαρά το 2012. 

Σχολίαζε τότε στο μπλοκ μας σύντροφος: "Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πάλαι ποτέ συνεργάτης της εκπομπής «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά, Σίμος Κεδίκογλου! Ένας αστοιχείωτος «χαλβάς», γεμάτος συμπλέγματα κι ανεκπλήρωτα απωθημένα, ο οποίος κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, ότι ασχολήθηκε με την πολιτική, «μόνο και μόνο για να βρει γκόμενα», όπως έλεγε κάποτε κι ο μακαρίτης, ο Κακαουνάκης, για έτερους... χαλβάδες του αστικού πολιτικού συστήματος". 

Και η αλήθεια είναι ότι στον Σ. Κεδίκογλου, εκτός από τα μεθύσια του αρέσουν και οι "γκόμενες". Μόνο που σαν "αστοιχείωτος «χαλβάς»" που είναι δεν μπορεί να συγκινήσει με την προσωπικότητα του μια γυναίκα και έτσι καταφεύγει στο πληρωμένο σεξ. Οπως έγραψε και ο σαλταρισμένος Στέφανος Χίος, -χωρίς το δημοσιευμά του να συναντήσει καμιά αντίδραση-  "ο Κούλης παρακολουθεί όλα τα τηλέφωνα του υπουργικού συμβουλίου και κάποιοι την πάτησαν Βίζιτες πολυτελείας με κομψότατη αθλήτρια του ύψους, για Νότη Μηταράκη και Σίμο Κεδίκογλου. 3.000 ευρώ το Σαββατοκύριακο, 5 00 ευρώ η ξεπέτα. Οι πληροφορίες δεν επιδέχονται την παραμικρή διάψευση".

Και φυσικά δεν μας καίγεται καρφί ότι πληρώνουν για να γαμάνε τα κυβερνητικά στελέχη. Οτι "πηδάνε" εμάς με την πολιτική τους, είναι το πρόβλημα. 

Οσο για το παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί και σχολιάζεται πλατιά από τους χρήστες των sosial media, την μόνη απορία που μπορεί να εκφράσουμε είναι: Τόσο ανόητοι ή τόσο ασύδοτοι είναι κάποιοι απ' τους εξουσιαστές και δεν παίρνουν κανένα μέτρο αυτοπροστασίας;


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Μαρτίου 2022 στις 12:26 μ.μ.

Εκτός από ηλιθιοι αδεξιοι δεξιοί, έχουν και λίγο από την διαφθορά της εξουσιας, οπότε μας γράφουν και στα παπα ρακια τους(μικρούλια τα φαντάζομαι!!!). Δεν φταίνε αυτοί(...μήπως αυτές?) αλλά εμείς που ανεχόμαστε και τις ιδέες και τις πράξεις και τις συμπεριφορες τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger