Home » , » Το παραμύθι ενός καθάρματος

Το παραμύθι ενός καθάρματος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 | 11:24 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Αφήνω ασχολίαστη τη σκηνοθεσία και την προσπάθεια να μιμηθεί άλλους πολιτικούς ο Μητσοτάκης, αφήνω τα αισχρά ψέματα πως τάχα νιώθει τα αποτελέσματα της πολιτικής του πάνω μας και πάω κατευθείαν στη μεγαλύτερη κοροϊδία και πρόκληση.

Πρώτα από όλα τις προηγούμενες μέρες τα ΜΜΕ έλεγαν πως οι άνεργοι θα έπαιρναν κάποια χρήματα. Για να βγουν μετά από πάνω να σπιλώσουν δεκάδες χιλιάδες με αφορμή …9! Όχι μόνο δεν παίρνουν τίποτα, αλλά έχουν πρόθεση να κόψουν και τα επιδόματα τα οποία δικαιούνται και παίρνουν μετά από ελέγχους.

Την ίδια ώρα που βολεμένα βαφτιστήρια κατασπαράζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σαν μπόνους! 60.000 ο καθένας τους πχ γιατί έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη!

Η βενζίνη έφτασε τα 2,5 ευρώ στα νησιά, ενώ στην Κύπρο και Βόρεια Μακεδονία, που αγοράζουν, από μας την έχουν 1,40! Για να δούμε πόση ακριβώς είναι η κλοπή που κάνουν οι Έλληνες μαυραγορίτες και η απάτη του πρωθυπουργού.

Ελλάδα τιμή βενζίνης: 2,309

Κύπρος τιμή βενζίνης: 1,437

Διαφορά 2,309 - 1,437 = 0,872 δηλαδή 87 λεπτά ανά λίτρο, 872 ευρώ τον τόνο, είναι αισχροκέρδεια των καθαρμάτων που κανονίζουν τις τιμές στη χώρα. Και τι κάνει το κάθαρμα, ο μεγαλύτερος των απατεώνων; Λέει μήπως κατεβάσει την τιμή 87 λεπτά;

Όχι! Λέει πως δήθεν θα δώσει 1,1 δις σε 3,2 εκατομμύρια. Για μια ακόμα φορά σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη όχι μόνο δε δίνει τίποτα, παίρνει κιόλας. Στους πλούσιους ολιγάρχες που τον στηρίζουν με πετσωμένα γκάλοπ δίνει δισεκατομμύρια.

Οι πλούσιοι μαυραγορίτες συνεχίζουν ανενόχλητοι τη λεηλασία το πλιάτσικο τη μαύρη αγορά.

Να δούμε λοιπόν τι γίνεται με πραγματικούς αριθμούς και όχι υποσχέσεις.

Πάνω από 7.280.000 τόνοι βενζίνης καταναλώνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας. Όπως είπαμε οι μαυραγορίτες κερδίζουν 872 ευρώ τον τόνο παραπάνω από όσα κερδίζουν στην Κύπρο. Δηλαδή το χρόνο το καπέλο είναι 7.280.000 Χ 872 = 6.348.160.000 ευρώ!

Αν υπήρχε δικαιοσύνη, μόνο γι αυτό θα είχαν συλληφθεί οι κλέφτες και οι πλιατσικολόγοι. Αλλά έχουμε χούντα και κατοχή μαζί. Κατοχή από ένα στρατό βολεμένων φασιστών που μας ληστεύουν καθημερινά.

Μετά γιατί ο κόσμος βρίζει τον καταλληλότερο απατεώνα; Κι εμείς απορούμε. Δεν διαβάζουν τα πετσωμένα ΜΜΕ;

Μήπως διαβάζουν τους λογαριασμούς; Κι αυτοί λένε το γνωστό σύνθημα που θα εκφραστεί όταν έρθει η ώρα. «Μητσοτάκη γαμιέσαι»!






Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger