Home » , » Αποκλειστικό! Ποιος είναι ο Αμερικάνος Αξιωματούχος που δίνει πληροφορίες στον Ιγνατίου.

Αποκλειστικό! Ποιος είναι ο Αμερικάνος Αξιωματούχος που δίνει πληροφορίες στον Ιγνατίου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 | 11:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ρε σεις, μη το πειράζετε το «παιδί». Ο Ιγνατίου για Ρώσο δουλεύει. Τον Ιβάν τον Τρομερό. «Δεν είναι αυτός ο Ιβάν ο Τρομερός»; Καλά, αν τον δεις μπροστά σου με πιστόλι, έλα να μου πεις πάλι αν είναι ή όχι.

Λέτε κι εσείς πράγματα που στεναχωρούν τον Ιγνατίου. Δεν μπορεί ο παππούς να πει ένα παραμύθι με την ησυχία του;

«Δεν μπορεί, κάποιοι εκεί στη CIA κάνουν πλάκα με τον Μιχάλη τον Ιγνατίου».

Γιατί, μόνο της CIA κάνουν πλάκα; Εγώ πχ στο πηγάδι κατούρησα; Όλοι έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα της πλάκας στον Ιγνατίου. Αφού το θέλει, πάει γυρεύοντας.

«Ρε μαλάκες εκεί στα επιτελεία του ΝΑΤΟ σταματήστε το πινγκ-πονγκ με τα πολωνέζικα mig-29 Φορτώστε τα ρε με καμικάζι και φουντάρετε τα στο Κρεμλίνο να τελειώνουμε. Εμείς θα σας προσφέρουμε εθελοντές με τις αξίες της Δύσης...Πορτοσάλτε, Βαλασόπουλος, Ιγνατίου...έχουμε κι άλλους...»

Α, από βλήματα έχουμε πολλούς. Τα καταστροφικότερα τα φυλάμε στη Βουλή. Άδωνις βλήμα τηλεοπτικού αέρος - αέρος.

«Οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι ο Πούτιν θέλει να αναβιώσει τη σοβιετική Ένωση, είπε ο Ιγνατίου. Κι εγώ νόμιζα, ότι το δικό μας το σανό είναι το καλύτερο».

Είναι. Επειδή ακριβώς έχουμε το καλύτερο σανό, νιώθω τόσο εθνικά υπερήφανος.

Τώρα όμως θα απαντήσω στο κρίσιμο ερώτημα ποιος είναι ο Αμερικάνος Αξιωματούχος που δίνει τέτοιες πληροφορίες στον Ιματίου και μετά ξεκαρδιζόμαστε όλοι στα γέλια;

Είναι… η Καλλιόπη! Για όσους με παρακολουθούν, ξέρουν πως η Καλλιόπη η θεούσα, δεν υπάρχει. Η διαφορά με το φανταστικό φίλο του Μιχάλη, τον οποίο είχε από παιδί, όπως πολλά μικρά παιδιά, είναι πως την Καλλιόπη την εμπνεύστηκα από πολλούς πραγματικούς ανθρώπους, κι όσα λέει δεν τα βγάζω όλα από το μυαλό μου για να κάνω πλάκα, πολλά έχω ακούσει να τα λένε διάφοροι. Επίσης ξέρω που αρχίζει και που τελειώνει η φαντασία. Δεν τα μπερδεύω, Μιχάλη μου.

Αλλά καταλαβαίνω. Κάτι πρέπει να πει. Μιχάλη! Το να λες συνέχεια παραμύθια δεν είναι κακό. Αλλά υπάρχει παρεξήγηση. Εκείνος που λέει παραμύθια, λέγεται παραμυθάς, όχι δημοσιογράφος. Κάνε ανάλογη εκπομπή. Πες όμως και για την Κοκκινοσκουφίτσα, τη Χιονάτη, την Ωραία Κοιμωμένη. Βάλε και λίγο Αίσωπο μέσα, να γουστάρουμε. Έχει κάνει επιτυχίες.

Το να αναπαράγεις σαχλαμάρες των Ουκρανών και της CIA, σε κάνει αναξιόπιστο. Δες πχ τι έγινε με τη CIA. Στο Ιράκ την πίστεψαν κι είχαμε όχι μόνο πόλεμο, πολέμους! Με τη Βόρειο Κορέα σπάει πλάκα μέχρι κι ο ΚΙΜ. Το μόνο που δεν είπες Μιχάλη μου, είναι πως θα έρθουν να πολεμήσουν τους Ρώσους τα διαστημόπλοια Enterprise Voyager, όπως και το Galactica. Επίσης η Νέα Δημοκρατία, όχι η δική μας, η άλλη, θα στείλει X-wing κι ένα τάγμα Jedi.

Γελάμε, γιατί τα λες ωραία, Μιχάλη μου. Συνέχισε, θα τον απογειώσεις το σταθμό. Έχει αυτό το «Κωνσταντίνου και Ελένης», τη σύγκρουση, που κάνει το σήριαλ ενδιαφέρον. Ευαγγελάτο, εφέ χωρίς σενάριο; Ρίξε λίγο αντίλογο.

ΥΓ: Χάθηκε πιπίνι. «Τι πίνεις»; Α, «Πιπίνης»! Τον ψάχνει ο Κούλης, να τον δείρει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

10 Μαρτίου 2022 στις 1:48 μ.μ.

Μήτσο, εισαι όαση!

10 Μαρτίου 2022 στις 2:33 μ.μ.

1982
άθηνα δυτικά προάστια Ηλίας

είστε κομουνια
ρωσοφιλοι
με τον τύραννο Πούτιν

είστε άσσοι στην παραπληροφόρηση

άσπλαχνα κομουνια

ζητώ η Ουκρανία
το θύμα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger