Home » , » Οι ένστολοι αξιωματούχοι του καθεστώτος της Ουκρανίας, στο οποίο εκφράζει την αμέριστη υποστήριξη του ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.

Οι ένστολοι αξιωματούχοι του καθεστώτος της Ουκρανίας, στο οποίο εκφράζει την αμέριστη υποστήριξη του ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 | 3:55 μ.μ.


Να προσθέσουμε και κάτι άλλο που σίγουρα θα παρέλειψε να πληροφορήσει τον Μητσοτάκη ο πρόεδρος της Ουκρανίας, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα μαζί του, κατά την οποία ο
 Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τον Ζελένσκι, για την αμέριστη υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στην Ουκρανία.

Προφανώς η Ν.Δ γνωρίζει ότι ο Ζελένσκι είναι ένας διεφθαρμένος πολιτικός που ηγείται σε ένα αντιλαϊκό καθεστώς το οποίο έχει εξαπολύσει  ανηλεείς διωγμούς ειδικά στους κομμουνιστές.   

Από το 2014 ο αντικομμουνισμός είναι επίσημη ιδεολογία του κράτους. Το  Κομμουνιστικό Κόμματα της Ουκρανίας έχει τεθεί εκτός νόμου και οι  εγκληματικές διώξεις ενάντια σε κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές είναι καθημερινές. 

Τελευταία περίπτωση η σύλληψη του Α’ Γραμματέα της Λενινιστικής Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας της Ουκρανίας, Μιχαήλ Κονόνοβιτς και του αδελφού του Αλεξάντερ, με τους νέους κομμουνιστές να κινδυνεύουν να οδηγηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα, αφού το Ουκρανικό καθεστώς τους έχει απευθύνει κατηγορίες για κατασκοπεία.

Σε ποιους έχει ανατεθεί η επιβολή της "έννομης τάξης" στην Ουκρανία φαίνεται από την επιλογή που έκαναν για τον διοικητή της αστυνομίας του Κιέβου. Οπως διαπιστώνουμε από βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δημοσιεύσεις σε ιστοσελίδες, αυτός λέγεται Artem Bonov. Είναι δηλωμένος νεοναζί και μέλος της ΑΖΟΦ, και την εγκληματική του ιδεολογία την προβάλλει με κάθε τρόπο μέσα από το Ιντερνέτ,  

Το καθεστώς, λοιπόν που στηρίζεται σε αξιωματούχους σαν τον παραπάνω νεοναζί εκφράζει την ολόπλευρη υποστήριξη ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Μαρτίου 2022 στις 7:48 μ.μ.

Αυτό είναι μια καλή απάντηση σε ΟΛΑ τα αριστεροδεξια τρολακια που λεν ότι οι ναζί πήραν μόνο 2% στις εκλογές εκεί ξεχνώντας όπως και δω το περιθώριο ήρθε στο προσκήνιο δλδ ΛΑΟΣ δεν υπάρχει πλέον,αλλά τα σκουπίδια του γινηκαν κυβερνηση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger