Home » , » Το καρέ του μαυραγορίτη και το φουλ των χαζών.

Το καρέ του μαυραγορίτη και το φουλ των χαζών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Απριλίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καλλιόπη, καλή μου θεούσα, γιατί παίζεις με σημαδεμένη τράπουλα και χαρτοπαίχτες; Θα σε γδύσουν αγάπη μου, θα στα πάρουν όλα.

4 μαυραγορίτες καθορίζουν την τιμή του ρεύματος. Τους είπαμε και στο site μας και σε άλλα site, αλλά και απαγορευμένα video. Δεν είναι ακόμα απαγορευμένα, όπου ακούγονται όμως ονόματα αφεντάδων, τα κοπρόσκυλα αλυχτάν κι αρχίζουν οι απαγορεύσεις.

Μην ξεχνάμε πως ό,τι δεν απαγορεύεται, είναι υποχρεωτικό, κι έτσι λειτουργεί κάθε δικτατορία. Τα ονοματάκια των άσσων της λεηλασίας είναι:

Βαρδινογιάννης

Λάτσης

Μυτιληναίος

Περιστέρης

Αυτοί έχουν τα κέρδη τα πολλά, τα τρελά. Σ αυτούς πάνε τα λεφτά μας από τη λυπητερή του ρεύματος. Αυτούς έχει εικόνισμα ο Μητσοτάκης μαζί με τον Αφραγκούζο και το Μαρινάκη, τα κρυφοπουτινάκια. Που μεταφέρουν το Ρώσικο πετρέλαιο και βρίζουν τη Ρωσία για ξεκάρφωμα.

Τι άλλο χαρτί υπάρχει στο τραπέζι; Το φουλ των χαζών, των ηλιθίων, που ψηφίζουν αστικές συμμορίες.

Όρε γλέντι που θα γίνει, γιατί οι άσσοι της απάτης θα τους πάρουν και τα σώβρακα! Μαζί και τα δικά μας, που δεν παίζουμε, αλλά μας παίζουν έτσι κι αλλιώς.

Μια και μιλάμε για χαζούς, δεν μπορεί να λείπουν οι γαλάζιοι βλάκες με περικεφαλαία. Αναφέρω, για να γελάσουμε το τρολλ, τη Λατινοπούλου, που είπε πάλι την κουταμάρα της για δυο λόγους:

Ο πρώτος είναι για να δείξει πως υπάρχει.

Ο δεύτερος είναι για να βρίζουμε τους νεοδημοκράτες για άλλους λόγους, κι όχι για την Οικονομία, την Πανδημία, τα σοβαρά δηλαδή.

Το πρόβλημά της είναι πως οι νέοι μιλάνε στον ενικό!

Αυτό μόνο εμένα μου θυμίζει την κυρά Δόμνα στη «βίλα των οργίων» που έλεγε «σας παρακαλώ, μιλάτε μου στον πληθυντικό θα με υποχρεώσετε»;

Εγώ όμως δε θα πω «παράτα με κι εσύ κυρά Δόμνα μου» θα της κάνω το χατίρι και θα μιλάω στον πληθυντικό.

Θα αρχίσω από τον αρχηγό της γαλάζιας συμμορίας. Μητσοτάκη, γαμιέστε!

Έχει δίκιο η Λατινοπούλου. Πολύ καλύτερος ο πληθυντικός. Άλλωστε δεν είναι ένας και δυο οι απατεώνες…

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Απριλίου 2022 στις 9:54 μ.μ.

Όπως πάντα υπέροχος και διασκεδαστικος και επί της ουσίας. Οι απέναντι όμως το έχουν ρίξει στην συνουσια,άρα γκαζωνουμε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger