Home » , » Ηταν στραβό το κλίμα, το 'φαγε και ο ΕΥΠατζίδικος κοριός ...

Ηταν στραβό το κλίμα, το 'φαγε και ο ΕΥΠατζίδικος κοριός ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Απριλίου 2022 | 5:43 μ.μ.

Αξίζει να διαβάσετε -αν το έχετε προσπεράσει- ένα κείμενο που είχε γράψει πριν λίγους μήνες ένας σύντροφος και το οποίο τιτλοφορούσε: "Για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους βάση με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με την ΕΥΠ".

Το ανακαλέσαμε στην μνήμη μας, συναντώντας το κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα tvxs το οποίο μας πληροφορεί για τους χιλιάδες "εσωτερικούς εχθρούς" που ανακάλυψε το επιτελικό παρά-κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αναθέτοντας στους χαφιέδες της ΕΥΠ -η οποία επί κυβέρνησης ΝΔ πέρασε με απόφαση Κ. Μητσοτάκη υπό την εποπτεία του Μαξίμου- να παρακολουθεί τις δραστηριότητες τους.

Εδώ να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται ι ιστοσελίδα του Κούλουγλου  "περίπου 60 αποφάσεις ημερησίως για παρακολούθηση πολιτών από την ΕΥΠ εξέδιδε η αρμόδια εισαγγελέας κατά το έτος 2021" με αποτέλεσμα να υπάρχουν "Σχεδόν 14.000 αποφάσεις για παρακολουθήσεις πολιτών από την ΕΥΠ σε έναν χρόνο".

Δεν είναι όμως μόνο το αυτό το θέμα με τις παρουσιαζόμενες "νόμιμες" υποκλοπές. Η πιο βρόμικη υπηρεσία του αστικού κράτους ΚΥΠ/ΕΥΠ και σήμερα ακολουθεί την ίδια τακτική που είχε χαράξει ο ΠΑΣΟΚος Θεοφάνης Τόμπρας και ακολούθησε επί Μητσοτάκη του πρεσβύτερου το δίδυμο Γρυλλάκη - Μαυρίκη, φτάνοντας στο σημείο να παρακολουθούν τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό Αντρέα Παπανδρέου. 

Οι πιο ουσιαστικές παρακολουθήσεις δηλαδή που κάνει σήμερα η υπηρεσία η οποία είναι υπό την άμεση εποπτεία του Μητσοτάκη και έχει επικεφαλής της την προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, τον Παναγιώτη Κοντολέοντος αφορούν άτομα για τα οποία δεν υπάρχει καμιά εισαγγελική άδεια. Επιλέγονται με κριτήρια που μόνο οι ασφαλίτες γνωρίζουν. 

Να θυμίσουμε επίσης ότι στο παρελθόν έχει αποκαλυφθεί ότι τμήματα της ΕΥΠ είχαν αυτονομηθεί κα χρησιμοποιούσαν τον τεχνολογικό εξοπλισμό της υπηρεσίας για ιδιοτελής σκοπούς, ενώ είχαν φτάσει μέχρι το σημείο, να σκηνοθετήσουν υπόθεση με  σενάριο την δήθεν απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger