Home » , » Ελληνικοί πύραυλοι λάφυρα των Ρώσων!

Ελληνικοί πύραυλοι λάφυρα των Ρώσων!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 | 10:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

60.000 αντιαρματικούς και 25.000 αντιαεροπορικούς πυραύλους έστειλε η Δύση στην Ουκρανία, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Η αποστολή από την Ελλάδα είχε από όλα. Αντιαρματικά, τουφέκια και ίσως μερικούς φορητούς αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε πως έστειλε 6 φορές οπλισμό στην Ουκρανία. Ισχυρίστηκε πως ήταν από τα αποθέματα! Εδώ έρχονται δυο ερωτήματα:

1) Τα πυρομαχικά τα πλήρωσε ο Ελληνικός λαός. Με ποιο δικαίωμα τα έστειλαν σε ξένη χώρα; Ποια ήταν τα ανταλλάγματα; 6 φορές ακριβότερο αέριο από το Ρωσικό;

2) Αν έχουμε τόσα πολλά, που μας περισσεύουν, ώστε να χαρίζουμε σε άλλους, γιατί αυτή η καούρα να παίρνουμε και να πληρώνουμε συνέχεια όπλα;

«Όχι, αυτά που στείλαμε πήγαν με 6 δρομολόγια» είπε ο υπουργός. Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης. Τον πληροφορώ επίσης πως στις αποθήκες βρίσκονται όλα τα πυρομαχικά. Δεν είδα πχ οβίδες και πυραύλους στο θάλαμο στη θητεία μου, ήταν στις αποθήκες. Άρα δεν ισχύει το παραμύθι πως τάχα «δεν παίρνουμε από διατεταγμένα, ήδη αναπτυγμένα συστήματα οποιουδήποτε σημείου της αμυντικής μας διάταξης», αφού μιλάμε κυρίως για πυρομαχικά.

Το θέμα είναι πως λείπουν από τις αποθήκες όπλα και πυρομαχικά, ενώ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση πόσα τελικά στάλθηκαν και τι είδους ήταν. Πράγμα που σημαίνει τεράστιο σκάνδαλο. Γιατί πέρα από το ότι έστειλαν όπλα που ανήκαν στον Ελληνικό στρατό, δεν ήταν δικά τους, μπορεί κάποιο λαμόγιο να δηλώσει πως έστειλε πχ 1.000 και να στείλει 500, ενώ τα άλλα να τα πουλήσει! Μην ξεχνάμε, πως οι εξοπλισμοί έχουν τις περισσότερες και μεγαλύτερες μίζες.

Επίσης ο οπλισμός στα χέρια των Ουκρανών ναζί χρησιμοποιείται και εναντίον των μειονοτήτων της χώρας. Οι εθνικιστές της Ουκρανίας βρήκαν ευκαιρία να εντείνουν τους διωγμούς κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, του «εσωτερικού» εχθρού.

Ακόμη αρκετά Δυτικά όπλα έγιναν λάφυρα των Ρώσων. Κάποιοι Ουκρανοί που παραδόθηκαν, είχαν οπλισμό από χώρες της Δύσης, ανάμεσα τους και η χώρα μας.

Εδώ να πω πως η εμμονή του ναζί προέδρου του Κιέβου είναι ανάλογη με αυτή του Χίτλερ που από τα υπόγεια της Καγκελαρίας, έδινε διαταγές για μάχες «μέχρις εσχάτων» και στο τέλος τίναξε τα μυαλά του στον αέρα. Βέβαια ο Ουκρανός πιθανότατα την κοπάνησε στο εξωτερικό και δίνει αγώνα από τα σαλόνια μέσω υπολογιστών. Όπως αρκετοί Έλληνες στρατηγοί του καναπέ. Ευτυχώς όλο και περισσότεροι Ουκρανοί δεν τον ακούνε.

Να γίνει απογραφή να δούμε τι λείπει, κι όσα λείπουν, να τα πληρώσουν οι νεοδημοκράτες. Θυμάμαι στο στρατό μετρούσαμε και τις σφαίρες κι αλλοίμονο αν έλειπε καμία. Αλλά με τα λαμόγια της ΝΔ μπορεί να δώσουμε και τις πανάκριβες φρεγάτες μας στους Ουκρανούς επειδή δεν έχουν.

Γιατί είπαμε εξοπλιζόμαστε; Για την άμυνα της χώρας; Ποιας χώρας; Σίγουρα όχι της Ελλάδας.

Πόσο κόστισε η χάρη στους Αμερικάνους; Πολλά κι ακόμα περισσότερα κοστίζει το αέριο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger