Home » , » Νέα Συριζαίικα ήθη

Νέα Συριζαίικα ήθη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 | 9:55 μ.μ.

Σας παραπέμπουμε σε ένα περασμένο κείμενο του ιστότοπου μας, το οποίο υπέγραφε ένας σύντροφος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του συνονθυλεύματος που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, για να αντιληφθείτε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία το νέο εσωτερικό μέτωπο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και αναφερόμαστε στην κατάθεση μήνυση που προανάγγειλε ο πρώην "υπουργός Καπιταλιστικής Εργοδοσίας" Πάνος Σκουρλέτης, εναντίον του  "Λακέ του εκσυγχρονισμού" και  "κακορίζικο του σημιτισμού", -σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη- δημοσιογράφου Γιώργου Λιακόπουλου.

Ενα άρθρο του τελευταίου, το οποίο είχε τίτλο "Πάνος Σκουρλέτης: αποτυχημένος, μοιραίος, τώρα και προβοκάτορας" προκάλεσε την οργή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτησή του στον λογαριασμό στο f/b - αφού αποδίδει στο δημοσιογράφο ότι "έχει αναλάβει το έργο της προσωπικής στοχοποίησής" του, χρησιμοποιώντας "συνεχής διαστρέβλωση γεγονότων, ψεύδη και συκοφαντίες", αναφέρει ότι «έχει ήδη ενημερώσει τη δικηγόρο μου για να πράξει τα δέοντα».

Αναμένοντας από σύντροφο που γνωρίζει πολύ καλά τα Συριζαίικα παρασκήνια να γράψει ένα σχετικό άρθρο, να πούμε ότι μόνο προβληματικό μπορείς να θεωρήσεις το να παρουσιάζεται πολιτικό στέλεχος και να ζητάει από αστικά δικαστήρια να το δικαιώσουν για πολιτική πολεμική που δέχεται, άσχετα αν την θεωρεί μη κόσμια και συκοφαντική. Είναι πολύ επικίνδυνο αν ανοίξει τέτοια φάμπρικα και τα πολιτικά στελέχη καταφεύγουν σε δικαστικές εγκλήσεις εναντίον όσων δημοσιολόγων θεωρούν ότι δεν τους ασκούν "πρέπουσα" κριτική.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger