Home » , » Συγκέντρωση σήμερα στο Πρωτοδικείο όπου δικάζονται οι δολοφόνοι του Ζακ Κωστόπουλου

Συγκέντρωση σήμερα στο Πρωτοδικείο όπου δικάζονται οι δολοφόνοι του Ζακ Κωστόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 | 7:00 π.μ.

Σε κινητοποίηση καλούν σωματεία, συλλογικότητες, φοιτητικοί σύλλογοι σήμερα Τετάρτη 13 Απρίλη, στις 9 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρωτοδικείο, Δέγλερη 4, όπου δικάζονται οι δολοφόνοι του Ζακ Κωστόπουλου με αφορμή την εισαγγελική πρόταση για την καταδίκη ή την αθώωση των κατηγορουμένων.

Καίρια η ανακοίνωση των νοσοκομειακών γιατρών που ανάμεσα στα άλλα αναφέρει: “Μόνο η καταδίκη των δολοφόνων του Ζακ Κωστόπουλου θα στείλει το μήνυμα ότι δεν αντέχουμε, δεν ανεχόμαστε αυτό το έγκλημα, επειδή το πρόσωπο κάποιου συμπυκνώνει ιδιότητες που κάποιοι άλλοι αποστρέφονται. Οι νοσοκομειακοί γιατροί παλεύουμε για τη ζωή, υπερασπιζόμαστε τη ζωή και όχι τον θάνατο. Ζητούμε την απονομή δικαιοσύνης, την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών αυτουργών για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και την επιβολή αντίστοιχης ποινής”.

Ανάμεσα στις συλλογικότητες που καλούν στην κινητοποίηση είναι και η “Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή”, ο ΣΕΗ. η "Αντιεξουσιαστική Κίνηση". η Πρωτοβουλία “Στη φυλακή οι δολοφόνοι της Zackie Oh”, η Ελληνική Κοινότητα Ίντερσεξ Intersex Greece. οι φοιτητικοί σύλλογοι  της  Αρχιτεκτονικής, του Βιολογικού του Φυσικού κ.α

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger