Home » , » Τράγος Δωδώνης

Τράγος Δωδώνης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Απριλίου 2022 | 10:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Τώρα που έρχεται Πάσχα, θα σουβλίσουμε, αντί για αρνί, κοτσύφια, που θα πιάσουμε σε ξόβεργες. Γιατί οι τιμές είναι εκεί που πήγε σύμφωνα με τους παπάδες ο Ιησούς: Στον Ουρανό!

Εγώ θα βράσω σήμερα λίγο τραγί Δωδώνης. Θα μου πείτε «βρωμάει ο τράγος». Όλα τα τραγιά βρωμάνε. Άλλα πολύ, άλλα λίγο. Οι Μητροπολίτες ζέχνουν περισσότερο από όλους.

Ρώτησαν ένα κομματόσκυλο με ράσα για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, που κάνουν απεργία πείνας. «Να πάτε να εμβολιαστείτε υποχρεωτικά» είπε ο «Χριστιανός», πριν μπει στο υπερπολυτελές αμάξι.

Λάθος ερώτηση καλοί μου απεργοί. Έπρεπε να τον ρωτήσετε τη δικιά μου απορία. Τελικά κολλάει με τη Θεία Κοινωνία; Αυτό περιμένω ν’ ακούσω από τους ρασοφόρους υποκριτές και να σχολιάσω ανάλογα.

Θα πω δυο λόγια για το Ζακύνθου, που έγινε Δωδώνης. Γράφει η Εγκυκλοπαίδεια «Στις 18 Αυγούστου 2011, παραιτήθηκε από Μητροπολίτης Ζακύνθου, μετά την εξάρθρωση σπείρας νονών, εν μέσω φημών για σχέσεις που διατηρούσε με κάποια μέλη της σπείρας».

Ε, παπάς είναι, βαφτίσεις κάνει, με νονούς θα ’χει νταραβέρια. Γιατί παραιτήθηκε; Και γιατί, αν είναι αθώος, δεν πήγε πάλι στη Ζάκυνθο; Αύγουστο έφυγε από Ζάκυνθο, Οκτώβρη οι άλλοι τον έκαναν Δωδώνης! Μαφία; Οι Μαφιόζοι είναι ερασιτέχνες μπροστά στο Ιερατείο. 500.000.000 πήραν και λεν από πάνω πως έχουν κεσάτια! Ρε τι ειν’ τούτοι ρε;

Μην ξεχνάμε την πρόσφατη κόντρα του ανίερου παπά με το βουλευτή Διονύση Ακτύπη, όπου ο γαλάζιος κηφήνας τον κατηγόρησε πως τον κάρφωσε στο Μητσοτάκη, «γιατί έθιξε στη Βουλή τα προσωπικά του συμφέροντά και ότι η Εκκλησία επιθυμεί να ιδιωτικοποιήσει μια περιοχή στα ορεινά της Ζακύνθου πάνω από το Ναυάγιο»! Είχαμε πει πως μύριζε έντονα Βατοπέδι.

Ο Χίος στο μεταξύ ισχυρίζονταν πως έχει οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο «ο Ιερώνυμος γαμούσε παιδάκια και τσίριζαν» και πως «ο Δωδώνης Χρυσόστομος ψωνίζει μαθητές δημοτικού» τους οποίους ξεγελά με λεφτά και γλυκά «και πηγαίνει να τα βιάσει ο γέρος»! Ακόμα περιμένουμε απάντηση και θα περιμένουμε μέχρι τη Β’ Παρουσία.

Γενικά, όποιο βόθρο κι αν κοιτάξεις, ο Δωδώνης θα κολυμπάει μέσα.

Ποιον ρωτάτε λοιπόν; Το βολεμένο; Το παχύδερμο που τρώει και πίνει εις υγεία των κορόιδων; Αυτόν που είναι μέσα στη χλιδή και που βγάζει την ημέρα χωρίς να κουνηθεί, όσα βγάζει ένας σκληρά εργαζόμενος όλο το χρόνο;

Όχι υποχρεωτικά, αναγκαστικά δυστυχώς, πρέπει να κάνετε ένα εμβόλιο, εφόσον τον πλησιάσατε: Το αντιλυσσικό!

Πάντως έτσι και βγούνε κάτι Σταλινικοί σαν κι εμένα, υποχρεωτικά θα επιστρέψουν όλοι αυτοί, όσα φάγανε. Υποχρεωτικά σας λέω.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger