Home » , , » Ο Γκέμπελς πέθανε, ο Γκεμπελισμός ζει, στην Ελλάδα.

Ο Γκέμπελς πέθανε, ο Γκεμπελισμός ζει, στην Ελλάδα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 | 9:22 μ.μ.

Είναι από τις φορές που αναρωτιόμαστε αν αυτός ο αστικός εξουσιαστικός θίασος θα μπορούσε να σταθεί στην κυβέρνηση αν δεν είχε οικοδομήσει -με δημόσιο χρήμα- ένα Μακιαβελικά επικοινωνιακό μηχανισμό. 

Καθημερινά επιβεβαιώνεται αυτό που γράφαμε πριν δυο μέρες. Οτι δηλαδή ότι ενώ  ο ημερήσιος μέσος όρος θανάτων από τον κορονοϊό είναι σημαντικά υψηλότερος από αυτόν του Μάρτη - το τελευταίο 24ωρο είχαμε 82 νεκρούς και 89 νέες διασωληνώσεις - οι άθλιοι, πολιτικοί εγκληματίες, αναγγέλλουν το ... τέλος της θανατηφόρας πανδημίας και για τα καθεστωτικά ΜΜΕ αυτό είναι αποδεκτό.

Μετατρέπουν τα κρατικά ΜΜΕ σε ... ΥΕΝΕΔ και για τους "έγκυρους" δημοσιολόγους δεν τρέχει τίποτα. 

Γίνονται δημόσιες καταγγελίες για κάποιους που δρέπουν δημόσιο χρήμα από ¨Κλεφτόδεντρα", και για τους "ενημερωτές της κοινής γνώμης¨ περνάνε εντελώς απαρατήρητες.

Κάνει συγκλονιστικές καταγγελίες ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Novartis για Στουρνάρα, Βενιζέλο, Σαμαρά και Αδωνη, αλλά αυτό για τους ¨καταξιωμένους" δημοσιογράφους δεν είναι θέμα άξιο αναφοράς.

Σήμερα η τεκμηριωμένη καταγγελία ότι η ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού, παρακολουθεί δημοσιογράφους δεν αναφέρθηκε σε κανένα τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων. 

Την αποκάλυψη που κάνει στην σημερινή εφημερίδα "Δημοκρατία" ο δημοσιογράφος  Περικλής Ζορζοβίλης, ότι η Ελληνική κυβέρνηση έστειλε μυστικά έξι φορές όπλα -αντιαρματικά, πυραύλους και καλάσνικοφ -στην Ουκρανία, την έφαγε το σκοτάδι.

Συμπέρασμα;: Ο Γκέμπελς πέθανε, ο Γκεμπελισμός ζει, στην Ελλάδα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger