Home » , » Ο Κούλης τιμά τους ιδεολογικούς πρόγονούς του

Ο Κούλης τιμά τους ιδεολογικούς πρόγονούς του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 | 10:27 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Όσα χουντικά παλιοτόμαρα αναρωτούνται «που ’σαι ρε Παπαδόπουλε», τους λέω να πάνε να βρουν τον προδότη στον Διάολο. Κανείς μας δεν κοιμόνταν με τις πόρτες ανοικτές, κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε με το φόβο, οι δικτάτορες έκαναν αμέτρητα σκάνδαλα, τα οποία έχουμε πει, όσο για δρόμους, έναν έκανε: Αυτόν του Αττίλα στην Κύπρο. Ο Παπαδόπουλος και οι άλλοι ναζί, ήταν εγκληματίες που κατέστρεψαν τη χώρα τους, όπως κάνουν σήμερα τα πολιτικά τους μπάσταρδα. Θα λέμε την αλήθεια κάθε φορά που δεξιά καθίκια προσπαθούν να ξεπλύνουν τα εγκλήματα της χούντας. Ψόφο σε κάθε νοσταλγό υποταγμένων και δοσίλογων πραξικοπηματιών, ψόφο σε κάθε σταγονίδιο.

Στη σημερινή χούντα τώρα. Έρχονται τουρίστες και εκλογές. Οπότε ο κορωνοϊός εξαφανίζεται. Κόλλησαν 3.266.368, πάνω δηλαδή κι από τον πληθυσμό της Αθήνας. Αν ήταν κόμμα, δεν θα ήταν απλά αυτοδύναμο, θα μπορούσε να ελέγχει άνετα τα 2/3 της Βουλής. Η γαλάζια εγκληματική οργάνωση πήρε 2.251.618 κουκιά στις εκλογές, κι έβγαλε 158 βουλευτές. Πέθαναν 28.808, οι περισσότεροι εκτός ΜΕΘ, αβοήθητοι. Χάσαμε δηλαδή παραπάνω από όσους κατοικούν στη Μυτιλήνη! Είμαστε πρώτοι τον τελευταίο καιρό σε θανάτους ανά εκατομμύριο, αλλά δεν τρέχει κάστανο, γιατί έρχονται τουρίστες. Σα γνήσιοι ναζί έβαλαν πρόστιμο – παραβιάζοντας ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ συκοφαντούν τα θύματα τους.

Στο μεταξύ ο Μητσοτάκης, επειδή χάνει 20%, πετάει ένα ψίχουλο, την ίδια στιγμή που τα λαμόγια του κόμματος του βουτάνε δισεκατομμύρια. 400% πάνω η ΔΕΗ, τα τρόφιμα φαίνεται πως ακολουθούν τον Χριστό στον Ουρανό, εκατομμύρια στα πετσωμένα λαμόγια, δισεκατομμύρια για απευθείας αναθέσεις, αλλά ο Κούλης πετάει προκλητικά στα μούτρα των σκλάβων ένα πενηντάρι! Μετά αναρωτιέται, γιατί τραγουδούν τόσοι πολλοί «Μητσοτάκη γαμιέσαι». 5% το Έλλειμμα από το πλιάτσικο της ΝΔ κι υπενθυμίζω πως από του χρόνου θα ζητηθούν πάλι ματωμένα πλεονάσματα. Αλλά, όπως ακριβώς με την πανδημία, πανηγυρίζουν τα όρνεα, γιατί τρώνε τις σάρκες μας.

Μια ακόμα ομοιότητα με τους προδότες δικτάτορες, είναι η μάσα με τους εξοπλισμούς. Οι φήμες πως οι πατριδοκάπηλοι χουντικοί είχαν πουλήσει όπλα, υπήρχαν πριν την επιστράτευση του 1974. Την εποχή εκείνη είχαν αγοράσει τα καλύτερα μαχητικά αεροσκάφη, τα F-4E Phantom, τα οποία ξέρετε που έβαλαν, όταν μπήκαν οι Τούρκοι στη «μακρινή» Κύπρο. Η διαφορά είναι πως σήμερα τέτοιες βρομοδουλειές τις κάνουν φανερά με τους πετσωμένους ΑΡΔ να χειροκροτάνε. 6 δρομολόγια με όπλα στην Ουκρανία χωρίς να ξέρουμε πόσα πήγαν. Πολύ βολικό για τους αετονύχηδες, που θα σήκωσαν τις αποθήκες και θα έστειλαν μερικά για ξεκάρφωμα στους ναζί, ώστε να πουλήσουν τα υπόλοιπα. Να θυμηθούμε, κάθε φορά που μας λένε πως «θέλουμε όπλα για την άμυνα της χώρας», να ρωτάμε «ποιας χώρας»;

Δεν έχουμε δεξιότητες εμείς οι άνεργοι, δεξιότητες έχουν οι γαλάζιοι γυμνοσάλιαγκες, που γλείφοντας, σέρνοντας και με τα κέρατά τους μας άρπαξαν τις θέσεις. Θα αποκτήσουμε όμως δεξιότητες, όπως απέκτησαν οι Γάλλοι, που τελικά άκουσαν την Αντουανέτα (παρόλο που τις έκοψαν το κεφάλι) κι έφαγαν το παντεσπάνι της. Δεξιότητες επίσης απέκτησαν οι Ρώσοι που έχαναν στον Α’ Παγκόσμιο, όταν εκτέλεσαν τον Τσάρο. Λίγα χρόνια μετά τσάκισαν την πιο ισχυρή πολεμική μηχανή των καπιταλιστών. Με λίγη υπομονή θα φτιάξουμε σωστές κρεμάλες, να κρεμάσουμε τα χουντοσπέρματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger