Home » , » Γιάννης Δρόσος: Από κουμπάρος και κολλητός του Ακη, βασικός αρμόδιος για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Αναστάτωση στους εργαζόμενους του ρ/σ Στο Κόκκινο

Γιάννης Δρόσος: Από κουμπάρος και κολλητός του Ακη, βασικός αρμόδιος για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Αναστάτωση στους εργαζόμενους του ρ/σ Στο Κόκκινο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 | 12:23 π.μ.

Τείνουν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις οι αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στο εξωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη, από την διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού "105.5 Στο Κόκκινο", έχουν εκτραχυνθεί.

Σαν ιστότοπος δεν έχουμε κανένα λόγω να εμπλακούμε σε τέτοιες διενέξεις, και όσο αφορά το e-mail που μας ήλθε με την προτροπή να "το αξιοποιήσουμε όπως κρίνουμε", να πούμε ότι εμείς χτυπήματα "κάτω από την ζώνη" δεν κάνουμε ούτε στους πολιτικούς μας αντιπάλους. 

Το μόνο που μπορεί να κοινοποιήσουμε απ' αυτό και αφορά ένα απ' τα δυο πρόσωπα που κάποιοι εργαζόμενοι στον σταθμό θεωρούν ότι "καθορίζουν τις αποφάσεις  του Διοικητικού Συμβουλίου της Left Media AE" και είναι ουσιαστικά υπεύθυνα για την δραματική κατάσταση που υπάρχει στον ρ/σ είναι όσα αναφέρονται σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση που μας επισυνάπτουν

Εκεί υπάρχει ένα δημοσίευμα των "Νέων", που αναφέρει ότι ο κ. Γιάννης Δρόσος ο οποίος σύμφωνα με τον/τους επιστολογράφο/ους μας "κόβει να ράβει στον ρ/σ", είχε δραστηριότητα "στα χρόνια των «πάμπερς» και του Κοσκωτά".  

Υπήρξε φίλος του πρώην προφυλακισμένου για τις μίζες, Γιάννου Παπαντωνίου, ενώ πάνω απ' όλα ήταν κολλητός και κουμπάρους του μακαρίτη Ακη, Είχε σημαντικό ρόλο "στο Πεντάγωνο, ως στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στα χρόνια του Ακη Τσοχατζόπουλου, τότε που γινόταν το τρελό «πάρτι» με τα εξοπλιστικά προγράμματα", τότε που α εξοπλιστικά και οι μίζες περνούσαν σαν… οβίδες πάνω από τα κεφάλια όλων, όμως, κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτε", αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος έχει σήμερα τον πρώτο λόγο για τα ΜΜΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε "λαμπρή" σταδιοδρομία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της γνωριμίας του με Παππά και Τζανακόπουλο. Βρέθηκε διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης, ενώ ορίστηκε επικεφαλής στην ΕΡΤ, με στόχο να μετατρέψει τον τηλεοπτικό σταθμό σε "syriza chanell".

Για το κλίμα που επικρατεί στους εργαζόμενους του ραδιοφωνικού σταθμού 105,5 Στο Κόκκινο, διαβάστε την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζόμενων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου, και εκφώνησε από την εκπομπή του, ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger