Home » , , , » Κ. Γρηγοριάδης: "Αλαφούζος, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης: Τα καθάρματα που πλουτίζουν από το αίμα γυναικόπαιδων αμάχων" (Βίντεο)

Κ. Γρηγοριάδης: "Αλαφούζος, Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης: Τα καθάρματα που πλουτίζουν από το αίμα γυναικόπαιδων αμάχων" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 | 7:58 π.μ.

Την άποψη μας  για το πολιτικό μόρφωμα του Βαρουφάκη την έχουμε εκφράσει πολλές φορές και μόνο θετική δεν είναι
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσουμε τα εύσημα μας στον βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδη, του οποίου υπογράφουμε απόλυτα την χθεσινή τοποθέτηση που έκανε από το βήμα του κοινοβουλίου. (Την παραθέτουμε σε βίντεο παρακάτω).

Ο συγκεκριμένος κοινοβουλευτικός άντρας είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κρύβεται πίσω από γενικόλογες αναφορές, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι πολιτικάντηδες. 
Πρόχειρα τον θυμόμαστε σε ομιλία του στην βουλή να στιγματίζει την κτηνώδη ψυχανωμαλία της ένστολης αλητείας, να παρουσιάζεται σε τηλεοπτική εκπομπή και να καταγγέλλει την σεξιστική αθλιότητα που διακατέχει μεγάλη μερίδα των "υπηρετών του νόμου". (Eίχε αναφερθεί την χυδαία σεξιστική επίθεση σε βάρος της 16χρονης κόρης του από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.  Συγκεκριμένα το δίποδο ένστολο γουρούνι είπε στο κοριτσάκι  "αν ξανάρθεις από δω θα σου ξεσκίσω τη μουνάρα"!).

Επίσης, θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο Κλέων Γρηγοριάδης ήταν ο μόνος βουλευτής που κατονόμασε και μάλιστα μιλώντας μέσα στο "ναό της δημοκρατίας" τους, τους πραγματικούς κυβερνήτες της Ελλάδας: "Τώρα πια ξέρουμε ποιος κυβερνάει την Ελλάδα: Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, κυβερνάει αυτό τον τόπο, όχι μόνος του βέβαια, συνεπικουρείτε από τον κ. Λάτση τον κ. Νιάρχο, τον κ. Βαρδινογιάννη τον κ. Μπόμπολα ...", είχε πει.

Πραγματικά αξίζει να αφιερώσετε λίγα δευτερόλεπτα για να παρακολουθήσετε το παρακάτω βιντεάκι. 

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, λέει τα αυτονόητα για τους αναγνώστες του ιστότοπου μας. Οτι η ολιχαρχία του τόπου διαθέτει και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε μια μεθόδευση να χειραγωγεί και να κατευθύνει την λεγόμενη κοινή γνώμη, στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης των συμφερόντων της.  

Ακούμε λοιπόν στο παρακάτω βίντεο τον κ. Κ. Γεωργιάδη να μας λέει.

Ο κ. Μαρινάκης, έχει το Mega, τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ. Εχει ο  κ. Αλαφούζος το Σκάι και την Καθημερινή. Εχει ο κ. Βαρδινογιάννης τον Alpha και το Star. 

Τι μας κάνουν όλη μέρα αυτά τα μέσα; Λένε ότι είμαστε "πουτινάκια" όσοι τολμάμε να πούμε οτιδήποτε κατά της Ουκρανίας κατά του κ Μητσοτάκη .... 

Αυτά τα μέσα λοιπόν που σε κάνουν "πουτινάκι" αμέσως όταν πεις την ελεύθερη γνώμη σου για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε σχέση με τους χειρισμούς της για το Ουκρανικό πρόβλημα, τα έχουν τρεις άνθρωποι.... 

Τον τελευταίο μήνα, τον Απρίλη, το 50% του παρανόμως ρωσικού πετρελαίου στον κόσμο έγινε από πλοία συμφερόντων ελληνικής εφοπλιστείας. 

Αυτά τα καθάρματα που  τολμάν να εγκαλούν εμάς για "πουτινάκια", αυτοί πλουτίζουν από το αίμα γυναικόπαιδων αμάχων. Αυτοί εμπορεύονται πετρέλαιο. ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Βαρδινογιάννης. Αυτά τα καθάρματα.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger