Home » , » Ο κυβερνητικός αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα περάσουν!

Ο κυβερνητικός αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα περάσουν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 9:10 μ.μ.


Την παραπάνω φωτογραφία έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο twitter, ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης και την συνοδεύει με την λεζάντα: "Η πλατεία ήταν γεμάτη Δε θα περάσει ο φασισμός της κυβέρνησης".

Το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε ότι ο κυβερνητικός αυταρχισμός και η καταστολή απέναντι στην φοιτητική νεολαίο θα έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που επιδιώκουν οι εξουσιαστές. Και αυτό θα το διαπιστώσουν σύντομα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Μαΐου 2022 στις 10:52 μ.μ.

Αυταρχισμός φασιστικού τύπου αφενός και αμερικανολακεδισμός στο έπακρο αφετέρου, μέχρι του βαθμού της διεθνούς πειρατείας για λογαριασμό των Γιάνκηδων. Αναφέρομαι στη σημερινή καταγγελία του Ιράν ότι τα μητσοτακικά σαπρόφυτα διέταξαν τους πραιτωριανούς τους, τους κακόφημους πλέον σε όλη την υφήλιο για τα κατορθώματά τους Ρωμιούς λιμενόμπατσους, να διενεργήσουν στυγνή κρατική πειρατεία εις βάρος ιρανικού φορτηγού μότορσιπ, για να παραδώσουν το ιρανικό φορτίο στους Γιάνκηδες αφεντάδες του εδώ καθεστώτος. Η ανατροπή ολοκλήρου του σημερινού καθεστώτος από το λαό μας, το ξερίζωμα και του τελευταίου ρωμέικου αμερικανόδουλου παράσιτου είναι η προϋπόθεση για να βγει από το μέτωπο της δύστυχης χώρας μας η ρετσινιά του συνεργού σε εγκλήματα κατά των λαών, ρετσινιά που της έχει κολλήσει το αμερικανόδουλου καθεστώς των τελευταίων εβδομήντα πέντε χρόνων, με προεξάρχοντες κάτι ΗΠΆλληλους σαν τη "famiglia Mitsotaki" και
σαν όλους τους παρόμοιους Ρωμιούς "Κορλεόνε"...

27 Μαΐου 2022 στις 7:08 π.μ.

Συγκεκριμένα η καταγγελία του Ιράν για την κρατική πειρατεία του καθεστώτος της Αθήνας, αφορά τη μεταβίβαση άνωθεν εντολής στους Ρωμιούς "λιμενοτέτοιους", να καταλάβουν ένα ιρανικό δεξαμενόπλοιο μεταφοράς πετρελαίου που είχε την ατυχία να χρειαστεί βοήθεια σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Με εντολή των Γιάνκηδων επικυρίαρχων στις ελληνόφωνες κυβερνητικές μαριονέτες του, το εδώ καθεστώς όρμησε αμέσως για να βουτήξει το ιρανικό φορτίο και να το παραδώσει στους ιμπεριαλιστές. Διεθνής ατιμία δηλαδή, για την οποία στους υπεύθυνους αυτού του εγκλήματος που έδωσαν την εντολή, θα ταίριαζε μια ποινή από αυτές που συνηθίζονται στο ... Ιράν για τους ηθικούς αυτουργούς ενόπλων ληστειών... Η είδηση αυτή προκάλεσε την άμεση καταγγελία του Ιράν, αλλά έχει υποβαθμιστεί ή εξαφανιστεί από τα ελεγχόμενα επίσημα ΜΜΕ του καθεστώτος της Αθήνας, αλλά υπάρχει στα λιγοστά εκείνα διαδικτυακά μέσα των αριστερών αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων που ασκούν ακόμη αντιπολίτευση στο καθεστώς των λεκέδων τοποτηρητών του αμερικανικού προτεκτοράτου "Αθηνών- Σούδας-Στεφανοβίκειου- Αλεξανδρούπολης και λοιπών βάσεων νότιας Βαλκανικής"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger