Home » , » Της δεξιάς πολυκατοικίας το κάγκελο

Της δεξιάς πολυκατοικίας το κάγκελο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Μαΐου 2022 | 5:20 μ.μ.


Πιθανόν να έχει και ιδιαίτερη σημασία το ότι ένας υπάλληλος του κουμπάρου της πρωθυπουργικής οικογένειας, κάνει σήμερα τόσο σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της Ν.Δ., Α. Σαμαρά. Ισως να μην εντάσσετε απλώς στο γεγονός ότι τα ΜΜΕ που έχει στην κατοχή του ο Β. Μαρινάκης, στηρίζουν με κάθε τρόπο που διαθέτουν το κυβερνητικό κόμμα. Μπορεί να έχει σχέση και με το ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου έχει ακόμα ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις. (Αντιλαμβάνεσθε τι σημαίνει αυτό).

Θυμίζουμε εδώ ότι οι καλές σχέσεις του "έγκριτου" Παπαχρήστου με την Ν.Δ. είναι διαχρονικές. Μόνο που αυτή την στιγμή υπάρχει σε εκκρεμότητα η δικαστική απόφαση για την αγωγή που έχει καταθέσει ο Τσίπρας για ψευδή δημοσιεύματα του δημοσιογράφου για βίλα που αγόρασε στα Λεγραινά την οποία ανακαίνισε με κόστος περί το ένα εκατομμύριο ευρώ, -και μια άλλη "παγωμένη" υπόθεση με «λίστα» Νικολούδη στην οποία ελέγχεται ο Παπαχρήστου για έμβασμα που έχει βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 2 εκατ. ευρώ.

Θέλουμε να πούμε δηλαδή, ότι η εκδούλευση που κάνει, ο δημοσιογράφος των "Νέων", αυτή την στιγμή στον Μητσοτάκη, με την επίθεση στον Σαμαρά- ουσιαστικά επαναλαμβάνει τις κατηγορίες που αποδίδει μόνιμα το Μέγαρο Μαξίμου στον πρώην αρχηγό της δεξιάς παράταξης- να υποκρύπτει και προσωπική σκοπιμότητα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουμε "ευτυχισμένες οικογένειες" που μένουν στην δεξιά πολυκατοικία.

Αξίζει να παραθέσουμε το σχετικό κείμενο:

 Γιατί έχει νεύρα ο Σαμαράς

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ έχει νεύρα. Ο πρόεδρος Αντώνης (Σαμαράς) για την ακρίβεια. Βασικά τα έχει με τον πρόεδρο Κυριάκο. Για χίλιους λόγους. Από το γιατί περπάτησε με ρυθμούς χελώνας η διερεύνηση της υπόθεσής του με τη Novartis, μέχρι γιατί ο πρόεδρος Κυριάκος δεν τον πρότεινε επίτροπο της χώρας στην Ευρωπαϊκά Ενωση αντί του Μαργαρίτη Σχοινά, και γιατί όχι και ΙΙρόεδρος της Δημοκρατίας, στη θέση της κυρίας Σακελλαροπούλου. Επειτα έχει νεύρα για τους «πολλούς πασόκους» της κυβέρνησης, αντί για «δικά μας παιδιά» που έχουν δώσει «τόσους αγώνες», και γιατί η κυβέρνηση στρέφεται συνεχώς προς το Κέντρο, ενώ ο φυσικός της χώρος είναι η Δεξιά (τα είπε και στο πρόσφατο συνέδριο, ως γνωστόν...).

Ο πρόεδρος Αντώνης όταν έχει νεύρα δεν τον συγκρατεί τίποτε. Θεωρεί όλους εχθρούς του, όλους εκείνους τέλος πάντων που διαφωνούν μαζί του, με τις τραβηγμένες από τα μαλλιά θεωρίες του - όπως εγώ που μου κρατάει «μούτρα», ούτε στη γιορτή μου δεν με πήρε τηλέφωνο, να μου ευχηθεί χρόνια πολλά. Κάθε χρόνο το έκανε. Φέτος όχι. Τέλος πάντων...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger