Home » , , » Το θράσος του σφουγγοκωλάριου Γιώργου Παπαχρήστου

Το θράσος του σφουγγοκωλάριου Γιώργου Παπαχρήστου

Από giorgis , Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 | 8:46 μ.μ.

Του Γιώργη Γιαννακέλλη

Ο αγωνιστής δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης προφανώς δεν έχει καμιά ανάγκη υποστήριξης, ειδικά όταν δέχεται επίθεση από καθεστωτικές γραφίδες. Επειδή όμως σήμερα δέχεται μια επίθεση από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γ. Παπαχρήστου για ένα ποστάρισμα του στο f/b, το οποίο μου έδωσε το έναυσμα να γράψω ένα σχετικό κείμενο, να κάνω μια τοποθέτηση. 

Πριν παραθέσω το κείμενο του γραφιά του Μαρινάκη να κάνω νια διευκρίνηση για τους αναγνώστες/ιες μας που δεν γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί. 

Εκεί που αναφέρει ο Παπαχρήστου ότι ο Θ. Καμπαγιάννης είναι "δικηγόρος του «Λεγάμενου» στη δίκη μας για τη βίλα του 500άρικου στο Σούνιο", εννοεί ότι είναι πληρεξούσιος δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα, στην αγωγή κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στα πολιτικά δικαστήρια κατά των κ κ. Κουρτάκη και Παπαχρήστου, καθώς και της εταιρείας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, για να "μπει πάτος στο βαρέλι της αθλιότητας", όπως είχε δηλώσει ο Θ. Καμπαγιάννης.

Θυμίζουμε ότι Κουρτάκης και Παπαχρήστου είχαν κάνει ψευδή δημοσιεύματα ισχυριζόμενοι ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μετακόμισε από την Κυψέλη στα Λεγραινά, στη νέα αγορασμένη βίλα του, την οποία ανακαίνισε με κόστος περί το ένα εκατομμύριο ευρώ το οποίο πλήρωσε είτε ο ίδιος. (προφανώς με μαύρα αδήλωτα λεφτά). είτε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, ιδιοκτησίας γνωστού επιχειρηματία και φίλου του πρώην πρωθυπουργού.

Να δούμε τώρα το σημερινό δημοσίευμα του Παπαχρήστου στα "Νέα" και να το σχολιάσουμε στην συνέχεια:

Η ντροπή, ντροπή δεν έχει...

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ Γιώργου Τσίπρα τοποθετήθηκαν πολλοί και διάφοροι (και ο Θανάσης ο «μαρούλιας» με δακρύβρεκτο, μέχρις... δακρύων, πόνημα στη χθεσινή «Αυγή»), τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος του «Λεγάμενου» στη δίκη μας για τη βίλα του 500άρικου στο Σούνιο. Ο τύπος, Καμπαγιάννης ονόματι που δοκιμάστηκε στις εκλογές του ΔΣΑ και πάτωσε - τρίτος και καταϊδρωμένος φαίνεται πως έχει πολιτικές φιλοδοξίες μείζονος εμβέλειας. Ψάχνεται να γίνει βουλευτής, και κάνει ποσταρίσματα, τα οποία δημιουργούν την αίσθηση ότι ο άνθρωπος έχει χάσει το μέτρο. Ιδού το τι αμετροεπές και συνάμα ενδεικτικό των βλέψεων του έγραψε, για ό,τι συνέβη στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τα αεροσκάφη Rafale και τις φρεγάτες Belh@arra:

«Κήρυγμα μισαλλοδοξίας κ ολοκληρωτισμού, που θέτει τους διαφωνούντες εκτός πατρίδας. Αυτή ήταν πάντα η Δεξιά: πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη. Τα ξερονήσια για τους διαφωνούντες είναι στο πολιτικό της DNA. Ντροπή σ’ όσους τα καταπίνουν αυτά κ καμώνονται το "κέντρο"»

Η ντροπή, ντροπή δεν έχει και χαρά στον που την έχει...

(Λαϊκή παροιμία, λαϊκή σοφία)


Προσπερνάμε αν ο συνδυασμός που είχε επικεφαλής τον Θ. Καμπαγιάννη "πάτωσε" στις εκλογές του ΔΣΑ. Τόσα ξέρει τόσα λέει π δημοσιολόγος. Περνάμε ασχολίαστη και την διαπίστωση του Παπαχρήστου ότι ο αγωνιστής δικηγόρος "ψάχνεται να γίνει βουλευτής" .  

Θα μιλήσουμε για την κατακλείδα του κειμένου του εμεί που αναφέρει περί ντροπής. 

Μήπως θα πρέπει να ντρέπεται ο ίδιος ο Παπαχρήσου, αφού σαν μυθομανής που είναι παρουσιάζει τις φαντασιώσεις του σαν είδηση όπως έγραφα στο παρελθόν;

Και εκτός αυτού δεν λησμονούμε τα όσα αναφέρονται σε μια προηγούμενη ανάρτησή μας τότε που ο υπάλληλος του πρώην ΔΟΛ είχε ρθει σε αντιπαράθεση με τον Π. Πολάκη για να χαρακτηριστεί από τον πρώην υφυπουργός υγείας «οχιά» «αισχρός λασπολόγος», «λιβανιστήρι της σαπίλας» και «πληρωμένη γραφίδα της διαπλοκής».

Δεν μας διαφεύγει ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη διόρισε την σύζυγο -νηπιαγωγού στο επάγγελμα- του "έγκριτου" δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, Όλγα Μπαλαούρα, διοικητή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Αυτό που επίσης σίγουρα έχουμε υπ' όψιν μας, είναι ότι το όνομα του κ. Παπαχρήστου περιλαμβάνεται στη «λίστα» Νικολούδη και ελέγχεται για έμβασμα που έχει βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Αλήθεια, πώς τα απόκτησε τόσα λεφτά ο Παπαχρήστου; Και γιατί αυτή η ιστορία δεν είχε καμιά κατάληξη;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Φεβρουαρίου 2022 στις 9:24 π.μ.

Ο Παπαχρήστος των νεων είναι λαμόγιο.καθεστωτικη γλίτσα κσι γραφει συνηθως κατα παραγγελεία.Επειδη όμως ειναι παλιά π...ανα στο κουρμπετι της πολιτικης κοβει το ματι του.Ειναι προφανες οτι ο καθ ολα σεβαστος Καμπαγιαννης έχει πολιτικες φιλοδοξιες που δεν μπορει να σηκωσει ο πολιτικος του χωρος.Ο τροπος που κινειται και πολιτευεται ειναι προσωπικος και δεν εχει πια σχεση με την Ανταρσυα.Αυτο ειναι οφθαλμοφανες για πολλους λογους Μακαρι να έχω αδικο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger