Home » , » Συνέδριο μαφιόζων - Νεοδημοκρατικά σούργελα (Βίντεο)

Συνέδριο μαφιόζων - Νεοδημοκρατικά σούργελα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Μαΐου 2022 | 9:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Τέτοια συγκέντρωση εγκληματιών πρέπει να έχει γίνει, από μια συνάντηση των αρχηγών της μαφίας, στη Νέα Υόρκη το 1933…»

Σε κάθε συνέδριο της Νέας Δικτατορίας συγκεντρώνονται μαφιόζοι. Όσο τρώνε είναι όλα μέλι – γάλα. Άμα χάσουν την κουτάλα, τρώγονται μεταξύ τους.

«Τόσα παρτάλια και τόσους αποτυχημένους ηλιθίους μόνο σε #Συνεδριο_ΝΔ μπορείς να συναντήσεις».

«1) 1ο κόμμα σε χρέη στην Ευρώπη. 2) Η χώρα τελευταία στην Ε.Ε στην ελευθέρια του τύπου. 3) 26η στις 27 της Ε.Ε σε κατά κεφαλήν εισόδημα. 4)1οι σε θανάτους από τον ιό στην Δ. Ευρώπη. Όταν σε ψηφίζουν πάτοι εκεί καταντάς...»

Πολλά τα σχόλια για τη γαλάζια συμμορία κλεφτών, ψευτών, παιδεραστών, φονιάδων κλπ.

Θα σχολιάσω όμως το εξής:
«Το ΚΚΕ δεν έστειλε εκπρόσωπο στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε όμως κανονικά βουλευτή του να παρέμβει στο #Συνεδριο_ΝΔ. Πραγματικά, μετά από ένα σημείο οι "συμβολισμοί" του Περισσού μου φαίνονται ακατανόητοι...»
Δε σας κρύβω πως αυτό με χαλάει και μένα. Θέλετε όμως στ’ αλήθεια να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση; Ωραία λοιπόν.

Ποιος έφερε το Μητσοτάκη στην εξουσία, γιατί απογοήτευσε τον κόσμο; Ποιος ψήφισε το δικό του Μνημόνιο μαζί με τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ; Ποιος έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τη θέληση του 62% στο Δημοψήφισμα;
Ρεφορμιστές, κάντε εσείς αντιπολίτευση, που κοιμάστε όρθιοι. Κι αν ο Μητσοτάκης μένει τόσο, οφείλεται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ συμμετέχει σε κάθε αγώνα υπέρ των εργαζομένων. Στηρίζει κάθε απεργία και ποτέ δεν ψήφισε ούτε ένα αντεργατικό μέτρο. Όχι σα μερικούς – μερικούς, δήθεν αριστερούς.
Ποιος παραδέχτηκε πως πήδηξε τη μεσαία τάξη; Κι αν πήδηξε τη μεσαία τάξη, τι έκανε στις φτωχότερες το Μνημόνιο του;

Ασχοληθείτε με τη ΝΔ εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, κι αφήστε το ΚΚΕ. Πείσετε τους ανθρώπους που σας ψήφισαν και δεν χρειάζεστε άλλον. Αλλά πώς να πείσετε κακομοίρηδες;

Λοιπόν καλά έκανε το κόμμα και δεν έστειλε κανένα στο ΣΥΡΙΖΑ. Δέχομαι πως κακώς κάναμε, που πήγαμε στο βόθρο της ΝΔ. Όμως το Κόμμα δεν έχει κάνει καμία βρωμιά εναντίον των εργαζομένων. Όχι σαν κάτι άλλους που δεν πήγαν απλώς στο βόθρο, έγιναν οι ίδιοι οχετός.

Να ξέρετε πως μετρά η πολιτική. Όσο κάνετε τέτοια, θα στρέφετε τα πυρά σας στο ΚΚΕ, θα ρίχνετε νερό στο μύλο του βρικόλακα. Εμείς μπορούμε και κάνουμε αντιπολίτευση, εσείς μπορείτε; Άντε να σας δούμε, γιατί ως τώρα μόνο ροχαλητά ακούμε.

***

Το παρακάτω δημιούργημα το απαλλοτριώσαμε από ανάρτηση του χρήστη του twitter Nondas. Εναυσμα του αποτέλεσε η ομιλία του Μητσοτάκη στο προσυνέδριο της Ν.Δ. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας χαρίσει μειδιάματα.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

7 Μαΐου 2022 στις 11:33 μ.μ.

Καλο ειναι να γνωριζεις,αγαπητε οτι,τον Μητσοτακη δεν τον εφερε η ανικανοτητα του ΣΥΡΙΖΑ αλλα τον "φυτεψανε"τα διαπλεκομενα που στερηθηκαν τη βαθεια κουταλα.Εκτος αν θεωρεις οτι το να μην μπουκωνεις τα κρατικοδιαιτα λαμογια ειναι κακη διακυβερνηση.Το κολπο ειχε στηθει καλα απο τις συνηθεις υαινες,αλλα εσεις πού χαμπαρι.Επισης,καλο ειναι να γνωριζεις οτι αλλο κομματα,οπως ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΚΚΕ,η μερα 25,ο Βελοπουλος ακομη και το κακιστο ΚΙΝΑΛ και αλλο η συμμορια των καθαρματων που λυμενεται τη χωρα και δολοφονει ανθρωπους.Το κακο ειναι και με την παιδαριωδη δικαιολογια που δεν πηγατε στον Τσιπρα[ΔΑΠιτης σας την βρηκε;]επιβαιβεωνετε οτι εκτος απο ηθη και εθιμα του τοπου ειστε και δεκανικι του Κουλη,αρα και των αφεντικων του.Κριμα γιατι νομιζα οτι το ειδος του στοκου Κνιτη που συναντησα σαν φοιτητης,εχει εκλειψει.Εκτος αν γινανε Θεοδωρικακοι.

8 Μαΐου 2022 στις 12:26 π.μ.

Δε χρειάζεται να ανοίξει καμία συζήτηση mitsos175. Στην πολιτική, ο συμβολισμός είναι δυστυχώς αμείλικτος...ή στη απλή λαϊκή γλώσσα: "δύο μέτρα και δύο σταθμά" η επιλογή του Περισσού...Τώρα για για τα οπορτούνια του ΣΥΡΙΖΑ δε χρειάζεται να τα επαναλάβω... Τόσα χρόνια είναι γνωστή η στάση τους...

8 Μαΐου 2022 στις 7:10 π.μ.

Το να είσαι ΣΥΡΙΖΑ είναι δικαίωμα σου το να γράφεις ψέματα για να δικαιολογήσεις την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και την ηλίθια άποψη σού είναι ο παραλογισμός ένας δεξιού οπορτουνιστη που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία

8 Μαΐου 2022 στις 12:55 μ.μ.

Την δεξιά την παλεύω, την σοσιαλδημοκρατία την σιχαίνομαι.. Απάντηση για τους συριζαίους και κιναλήτες...

17 Μαΐου 2022 στις 1:33 μ.μ.

Μην την παλεύεις πολύ και κουραστείς όμως. Έχεις βάλει για ομαδάρχης στην κνε εσύ, σε κόβω.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger