Home » , » Εικόνα μιας προαναγγελθείσας κρατικής δολοφονίας

Εικόνα μιας προαναγγελθείσας κρατικής δολοφονίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 8:01 μ.μ.


Την εικόνα μιας προαναγγελθείσας κρατικής δολοφονίας μας δείχνουν οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού κόμματος και της αστυνομίας, οι οποίες ακολούθησαν την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε φοιτητής.

Ειδικά το θράσος και τα ψέματα που λέει η ανακοίνωση της αστυνομίας, ξεπέρασαν και την σχετική συμπεριφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου. (Αλήθεια γιατί ο μπάτσος έχει την ιδιότητα του αστυνομικού και ο φοιτητής του ιδιώτη;). Οταν διαψεύδουν -μάλλον μας χλευάζουν κατάμουτρα- πραγματικά γεγονότα που έχουμε δει σε δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αντιλαμβάνεστε πώς μπορούν να μας παρουσιάσουν περιστατικά μπατσάδικης βίας για τα οποία δεν διαθέτουμε οπτικοακουστικό υλικό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του τραυματισμένου φοιτητή ο οποίος δέχτηκε κλωτσιά στο σαγόνι και στα δόντια από μπάτσο, ενώ έσκασε πάρα πολύ κοντά στο ένα του αυτί μια χειροβομβίδα κρότου - λάμψης δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το τι μπορεί να προκύψει.  

Ο Δημήτρης Πλακογιάννης, δικηγόρος του ΔΣΘ και μέλους της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης δήλωσε στις κάμερες ότι από εδώ και πέρα ότι η κυβέρνηση φέρει την αποκλειστική ευθύνη για ότι συμβεί, τονίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που επισκέπτεται στο νοσοκομείο τραυματισμένους από τα ΜΑΤ φοιτητές,. Και συμπλήρωσε: "Ας σκεφτούμε πόσο δύσκολο είναι να ξεφύγει μια κλωτσιά ή να σκάσει πιο κοντά στο πρόσωπο μια κρότου λάμψεις και αύριο να έχομε πολύ χειρότερες συνέπειες, Καλύτερα να μην αναρωτηθούμε καθόλου γι' αυτό το ερώτημα. Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΠΘ"  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger