Home » , » Μπορεί να σχεδιαστεί μια μελλοντική καλπονοθεία και στην Ελλάδα

Μπορεί να σχεδιαστεί μια μελλοντική καλπονοθεία και στην Ελλάδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Μαΐου 2022 | 5:20 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Το πώς ακριβώς μπορεί να σχεδιαστεί μια μελλοντική καλπονοθεία και στην Ελλάδα, αυτό μας το έδειξε η πρόσφατη καταγγελία που έκανε το επαναστατικό ΚΚ των Φιλιππίνων, για την πρόσφατη εκεί νοθεία της κάλπης υπέρ του φασίστα Μάρκος, μέσω των ηλεκτρονικών μηχανών καταμέτρησης ψήφων. Η καταγγελία δημοσιεύτηκε ήδη στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ. 

Η καταγγελία αυτή έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για την Ελλάδα από πολλές πλευρές. Μηχανές αυτόματες, λέει η καταγγελία! Μηχανές με όλη τη σημασία της λέξης. Να το λοιπόν τι κόλπα μπορεί να χρησιμοποιήσει και στην Ελλάδα η πολιτικάντικη μαφία της μητσοτακικής δεξιάς, αν και όταν φυσικά τα βρει κάποια στιγμή εντελώς σκούρα σε βαθμό αδιεξόδου! Μηχανές, λέει! Μηχανές αυτόματης μέτρησης των ψήφων, και ό,τι τις προγραμματίσεις, μπάρμπα- Βορίδη μ', αυτό θα σου βγάλουν!! 

Θέλεις Μητσοτάκη; Τον έχεις. Παρ' τον. Θέλεις ... Κοκό ή μήπως Παττακό; Το κουμπί ξανά πατώ. Καταπληκτικό. Τύφλα νάχουν τα ... δέντρα του παλιού καιρού, εκείνα που ψήφιζαν το '35, το '46 και το '61, κυρ- Άδωνη! Τεφαρίκι πράμα. Τεχνολογία από το Αμέρικα. Ήδη φαντάζομαι ότι θα έχουν διαβάσει πολύ καλά το δημοσίευμα και θα ... γλείφονται δεόντως όλοι αυτοί εδώ κυβερνητικοί μας ταγοί, ομοϊδεάτες άλλωστε εκ καταγωγής κι εκ πεποιθήσεως του κάθε Ντουτέρτε και του κάθε Μάρκος -από τα γεννοφάσκια της ρωμέικης δεξιάς. Με εντελώς αντίστοιχες πρακτικές στον τομέα της "προστασίας του πολίτη", του καθεστώτος λειτουργίας των "ΜΜΕ", της "ανεξάρτητης δικαιοσύνης" κλπ. 

Και με εξίσου πλούσια ... ιστορική παράδοση δεκαετιών! Ελλάδα όπως Φιλιππίνες. Φιλιππίνες όπως Ελλάδα. Κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι. Του Τρούμαν και του Μάρσαλ... 

Ήδη θα σκέφτονται οι εγχώριοι και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν την εισαγωγή τέτοιων εκλογικών μηχανών από τη Μανίλα στις ρωμέικες κοινοβουλευτικές εκλογές, ώστε να τις κάνουν -ντιπ-καταντίπ- εκλογές για τα πανηγύρια

Να λόγου χάρη ένα επιχείρημα- πλατφόρμα εισαγωγής κι εφαρμογής των τέτοιων μηχανών: Είναι δυνατόν οι τριτοκοσμικές Φιλιππίνες να έχουν βάλει αυτόματα μηχανήματα καταμέτρησης ψήφων στα εκλογικά τμήματα και η Ευρωπαϊκή Νατοϊκή Ελλάς, Ελλήνων χριστιανών ευρω- νοικοκυραίων να βουρλίζεται ακόμα με εφορευτικές επιτροπές; Άσε δηλαδή που δεν πατάνε καν τα μέλη τους στο εκλογικό τμήμα, αλλά προτιμούν τις παραλίες. Ενώ με το μηχανάκι εν δράσει πάει, καθαρίσαμε.

Θα πάτε για μπάνιο και όταν γυρίσετε τα αποτελέσματα θα βγουν αμέσως κι αυτομάτως στην τηλεόραση του Σκάι. Είπατε κάτι;

Πάντως πέρα από την πλάκα με την εφιαλτική προοπτική μίας παρόμοιας πρακτικής και στις ευρωνατοϊκές "Φιλιππίνες της Νότιας Βαλκανικής", νομίζω ότι κάπου αλλού είναι η ουσία του δημοσιεύματος για τις ορίτζιναλ Φιλιππίνες κι όχι τόσο στις διαδικασίες καταμέτρησης ψήφων στις εκεί "εκλογές". 

Η κυριότερη δηλαδή διαφορά των Φιλιππίνων του Ειρηνικού με την Ελλάδα είναι ότι εκεί εκεί στην Άπω Ανατολή ήδη υπάρχει ένα επαναστατικό επιτελείο, το ΚΚ των Φιλιππίνων, που ίδρυσε το μαρξιστικό- λενινιστικό επιτελείο της χώρας, με ιστορικό ηγέτη τον σύντροφό Χοσέ Μ. Σισόν και υπάρχει επίσης ένας αντίστοιχος επαναστατικός λαϊκός στρατός, μικρός ακόμα αλλά καλά εδραιωμένος σε επαναστατικές βάσεις κι ερείσματα του νησιωτικού συμπλέγματος, στρατός που πολεμά το καθεστώς της μπανανίας από δεκαετίες τώρα, με παρατεταμένο λαϊκό ένοπλο αγώνα: Είναι ο Νέος Λαϊκός Στρατός των Φιλιππίνων!

Γεγονότα που καθιστούν τις Φιλιππίνες του Ειρηνικού σε πολύ καλύτερη θέση από την Ελλάδα, αναφορικά με την υπόθεση της προοπτικής απελευθέρωσης του λαού και του τόπου! Επομένως οι εκεί κοινοβουλευτικές εκλογές, είτε "τίμιες" είτε νόθες του κερατά, στημένες εκ των προτέρων από τα μηχανάκια των Ντουτέρτε- Μάρκος, οι κοινοβουλευτικές εκλογές λοιπόν γενικά είναι απλώς ένα ακόμη περιστατικό στην πολιτική και την ταξική πάλη, κι όχι βεβαίως το άπαν. 

Ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός σε τέτοιες συνθήκες χάνει κάμποση από τη ναρκωτική του επιρροή στις μάζες. Έτσι μια ακόμη συνήθης νοθεία της κάλπης, και μάλιστα τώρα πια ... τεχνολογικών προδιαγραφών, αλά εκλογές με τα μηχανάκια των Μάρκος, μπορεί εκεί να λειτουργήσει σαν ένας ακόμη καταλύτης των συνειδήσεων, σαν καταλύτης εξελίξεων στην κατεύθυνση για μιαν ακόμη πιο μαζική επαναστατική ένοπλη επαναστατική πάλη. Για έναν μαζικό κι αδιάκοπο λαϊκό δημοκρατικό πόλεμο, που να μετατραπεί σε παλλαϊκή επαναστατική εξέγερση για τη λευτεριά. 

Είδατε το λοιπόν οι Φιλιππίνες τι σημαίνουν; Τα συμπεράσματα όλα δικά σας. Καλή μας λευτεριά, πατριώτες!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger