Home » , » ΔΑΠ λοιμωξιολόγων, έχετε να δώσετε πάρα πολλές εξηγήσεις.

ΔΑΠ λοιμωξιολόγων, έχετε να δώσετε πάρα πολλές εξηγήσεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 | 9:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Για νέο κίνδυνο και έκρηξη λοιμώξεων από ανθεκτικά ενδονοσοκομειακά μικρόβια και ειδικότερα το candida auris, προειδοποίησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, μιλώντας στο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων».

Να λοιπόν που μίλησε και κάποιος γιατρός σε συνέδριο και όχι στα ΜΜΕ. Καλά έκανε γιατί είπε ενδιαφέροντα, πολύ ενδιαφέροντα, πράγματα.

«Είναι στα νοσοκομεία μας και σκοτώνουν κόσμο. Ο Candida auris είναι στα νοσοκομεία και έχει μεγάλη ανθεκτικότητα. Όταν μπαίνει στα νοσοκομεία δεν βγαίνει ποτέ. Ό,τι και να κάνουμε, απολυμάνσεις, μέτρα υγιεινής και λοιπά συνεχίζει να παραμένει εκεί».

Είναι τόσο επικίνδυνο; Ναι, ο μύκητας αυτός είναι πολύ περισσότερο θανατηφόρος από τον κορονοϊό, μόνο που δεν είναι τόσο μεταδοτικός. Επίσης δεν τους προσβάλλει όλους, προσβάλει όσους έχουν πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό. Αυτό σημαίνει όμως πως κινδυνεύουν οι ασθενείς, ιδιαίτερα όσοι είναι καρκινοπαθείς, ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα κλπ.

Το ζουμί είναι στην παρακάτω παράγραφο:

«Δυστυχώς ξέφυγε από το ραντάρ της επιτήρησης η έκρηξη των λοιμώξεων σε ΜΕΘ και θαλάμους. Ξέφυγε γιατί οι καθ' ύλην αρμόδιοι έπρεπε να ασχοληθούν με τον κορωνοϊό, ρίχτηκαν στη μάχη της επιδημίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ένα σημαντικό ποσοστό θανάτων στους νοσηλευόμενους με Covid-19 οφείλεται στα πολυανθεκτικά μικρόβια, από τα οποία μολύνθηκαν».

Τι αποκαλύψεις είναι αυτές;

1) Οι γιατροί ασχολήθηκαν με τον κορονοϊό αφήνοντας όλα τα άλλα! Αυτό, κανονικά δε σηκώνει εισαγγελέα; Και γιατί δεν πήραν γιατρούς να ασχοληθούν με τον κορονοϊό και να αφήσουν τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους; Γιατί οι καταγγελίες ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους από άλλες ασθένειες (όπως πχ καρκίνο) είναι αμέτρητες. Οι άνθρωποι πέθαναν, γιατί δε βρήκαν γιατρούς. Εκτός από τις 17.000 που πέθαναν, επειδή δεν είχαν ΜΕΘ, υπάρχουν χιλιάδες που πέθαναν γιατί όλοι οι γιατροί ασχολήθηκαν μόνο με τον κορονοϊό! Εδώ ομολογείται κυβερνητικό έγκλημα.

2) «Ένα σημαντικό ποσοστό θανάτων στους νοσηλευόμενους με Covid-19 οφείλεται στα πολυανθεκτικά μικρόβια, από τα οποία μολύνθηκαν!» Αυτό πάλι τι είναι; Το ακούν οι εισαγγελείς; Ακούνε και κάνουν το κορόιδο. Τι μας λέει εδώ; Δικαιώνει πάλι τους ανεμβολίαστους, που έλεγαν πως «μετράνε άλλες αιτίες θανάτων ως θανάτους από κορονοϊό»! Αληθεύει; Αν ναι, κάποιοι πρέπει να πάνε όχι φυλακή, γκιλοτίνα, κρεμάλα! Γιατί βάσει αυτών των στατιστικών μας φυλάκισαν, έκαναν χούντα και πλιάτσικο!

Ποια είναι η αλήθεια; Μόνο αν τσακιστεί ο Μητσοτάκης με τους εγκληματίες του και έρθει κυβέρνηση αποφασισμένη να δει τι πραγματικά έγινε και χάσαμε δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας, θα μάθουμε. Οφείλουμε όμως να μάθουμε την αλήθεια.

ΥΓ Τσιόδρα, σκάσε! Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 30.000 νεκρούς. Ούτε σε πιστεύει πλέον κανένας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger