Home » , , » Βαξεβάνης - Χατζηνικολάου. Μια αντιπαράθεση με παρελθόν και στο μέσον το σκάνδαλο Novartis

Βαξεβάνης - Χατζηνικολάου. Μια αντιπαράθεση με παρελθόν και στο μέσον το σκάνδαλο Novartis

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 | 10:24 μ.μ.

 
O «δημοσιογράφος του κώλου», «γλύφτης», «ρόμπα» και «λιγδιάρης της Εκάλης», όπως είναι οι χαρακτηρισμοί για πρόσωπο του, που αποδέχεται ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, μας έχει αποκλείσει από τον λογαριασμό του στο twitter, οπότε δεν έχουμε την δυνατότητα να του απευθύνουμε σ' αυτό το μέσο μια ερώτηση που μας δημιουργήθηκε, διαβάζοντας το παραπάνω twitt του Κώστα Βαξεβάνη. 

Ο συνιδιοκτήτης του ομίλου ΜΜΕ Real Group αν και όπως έχει δηλώσει δημόσια είναι "βαθιά θρησκευόμενο άτομο", "κάνει την προσευχή του τουλάχιστον μια φορά την μέρα" και ο ίδιος "έχει βιώσει πολλά «μικρά θαύματα»", μόνο τις αρχές που επιτάσσει η χριστιανική πίστη δεν εφαρμόζει. Τα ψέματά του δεσπόζουν στην φιλοκυβερνητική προπαγάνδα του σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχουμε ανάρτηση με τον σκωπτικό τίτλο: "Ποια είδηση θα σας φαινόταν ποιο πιστευτή; Οτι η κυβέρνηση διόρισε διευθυντή ορφανοτροφείου τον Νίκο Γεωργιάδη ή ότι ο Ν. Χατζηνικολάου αγωνίζεται ενάντια στην χειραγωγούμενη ενημέρωση;", στην οποία παραθέτουμε διάλογο κατά τον οποίο ο Μαρινάκης του δίνει εντολές, το πώς θα ασκήσει το "λειτούργημά" του. (Σημειωτέον ότι ο Χατζηνίκος παρέδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας στην συνέντευξη που πήρε από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, ίδιας ποιότητας μ' αυτές που του παραχωρεί ο Κούλης, και συνήθως δίνει την ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να "αποθεώνουν" τον "έγκυρο").

Τώρα όσο αφορά το τουιτάρισμα του Κώστα Βαξαβάνη που παραθέτουμε και το οποίο βάζει στο στόχαστρο του τον Νίκο Χατζηνικολάου, να θυμίσουμε ότι η αντιπαράθεση μεταξύ των δυο εκδοτών έχει παρελθόν.  

Αφορμή υπήρξε η ανάδειξη από τα ΜΜΕ του Βαξεβάνη της εμπλοκής του Χατζηνικολάου στο σκάνδαλο της Novartis με αποκορύφωμα ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "Κουτί της Πανδρώρας" και το οποίο κατέληγε:  "Ο Χατζηνικολάου υπονομεύει ο ίδιος την εικόνα που επιχειρεί δεκαετίες τώρα να οικοδομήσει για το δημοσιογραφικό του status. Δυστυχώς για τον mainstream δημοσιογράφο. Σύμφωνα με γνωστούς καραγκιοζοπαίχτες ο Χατζηαβάτης του θεάτρου σκιών χαρακτηρίζεται ως κόλακας και γαλίφης κυρίως απέναντι στους ισχυρούς, συμβιβασμένος και οσφυοκάμπτης. Το επάγγελμά του είναι τελάλης, μεσίτης και ταχυδρόμος που εκτελεί παραγγελίες του μπέη και του πασά. Ωστόσο είναι ευγενικός ..."

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger