Home » , » Δυο βιντεάκια αφιερωμένα στην Μητσοτακέικη φαμίλια

Δυο βιντεάκια αφιερωμένα στην Μητσοτακέικη φαμίλια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Μαΐου 2022 | 10:49 μ.μ.


Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις των χρηστών του twitter στην είδηση του διορισμού του πρωθυπουργικού τέκνου,  
Εμείς όμως έχουμε άλλη άποψη. Και μόνο που ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς θεώρησε ότι δεν υπήρχε στην χώρα του κατάλληλο άτομο όπως ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για να προσλάβει σαν βοηθό, είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας πλημμυρίζει εθνική υπερηφάνεια.

 Συμφωνούν μαζί μας και τα γαλάζια τρολ του διαδικτύου που προσθέτουν και το εξής ακαταμάχητο επιχείρημα: "Υπάρχει Ελληνας πατέρας που δεν θα αξιοποιούσε τις προσωπικές γνωριμίες του για να βοηθήσει το παιδί του να σταδιοδρομήσει;"

Ελα μου ντε .... Τώρα το πώς η Μητσοτάκειος φαμίλιας κατορθώνει εδώ και πολλές δεκαετίες να σιτίζονται τα άτομά της από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, έχει την εξήγησή του. Μας την είχε δώσει πριν κάποιο καιρό ο ίδιος ο πρωθυπουργός  δηλώνοντας χωρίς περιστροφές: «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση».

Εχετε φανταζόμαστε ακούσει ότι και σήμερα στις Ινδίες, σε κάποιες περιοχές, επικρατεί το σύστημα καστών. Η θέση δηλαδή, του ατόμου, στην πολιτική - οικονομική και κοινωνική ζωής της χώρας είναι προδιαγεγραμμένη και εξαρτάτε απολύτων από την κάστα της οικογένειας που προέρχεται. Μια ανάλογη αντίληψη έχει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τον διορισμό σαν βοηθό Ισπανού ευρωβουλευτή του πρωθυπουργικού τέκνου, υπάρχουν κάποιες απορίες που εκφράζουν χρήστες του διαδικτύου, όπως αυτή: "Κάτι δε μου κολλάει και θέλω βοήθεια...Ο Κωσταντίνος μας είναι 23 ετών.... Σπούδασε στο κολλέγιο Αθηνών 2 χρόνια.... πήγε και σπούδασε στη Βοστώνη αλλά 2, (4 είναι η σχολή αλλά δε βαριέσαι), 1 φαντάρος και προσλήφθηκε στο ευρωκοινοβούλιο λόγω καλής προϋπηρεσίας!! Ποτέ πρόλαβε ρε συ;


Την απάντηση μας την δίνει το παρακάτω βίντεο:

Οσο για την "πλέμπα" αφιερώνουμε μια εμβληματική σκηνή από την ταινία του Θόδωρου Μαραγκού "Μάθε παιδί μου γράμματα" 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger