Home » , » Π. Πολάκης: Βρε ξεφτιλισμένο ορφανό του Παττακού, Αδωνη Γεωργιάδη ...

Π. Πολάκης: Βρε ξεφτιλισμένο ορφανό του Παττακού, Αδωνη Γεωργιάδη ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Μαΐου 2022 | 4:30 π.μ.

"Γραντίσατε με Σφακιανό; Καλλιά γλακάτε!" (Μπλέξατε με Σφακιανό; Καλύτερα τρέξτε...). Ανώνυμου μεθυσμένου. Ετσι ξεκινούσε περασμένη ανάρτησή μας που αναφερόταν στον Π. Πολάκη και την υπέγραφε ένα άτομο που είχε γνωρίσει προσωπικά τον Παύλο Πολάκη στην κοινή τους πορεία στην Οργάνωση Σπουδάζουσας της ΚΝΕ. 

Να συμπληρώσουμε ότι στην συνέχεια πέρασε ένα διάστημα από το ΝΑΡ, κάποια στιγμή φλερτάρισε με το ΕΠΑΜ του Καζάκη, για να καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Για να τα λέμε όλα όμως, είναι αλήθεια ότι έχει να επιδείξει μια μαχητική-αγωνιστική πορεία όταν μαζί με άλλους γιατρούς από το χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς συνέβαλε στην δημιουργία της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών (ΑΡΣΙ), μιας ταξικής συλλογικότητας που μέχρι τώρα δίνει το παρόν σε κάθε διεκδίκηση του κλάδου και στην υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε επίσης η θητεία του σαν δήμαρχος Σφακίων. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, μας φαίνεται απίστευτος ο "αψύς Σφακιανός", όπως είχε χαρακτηρίσει ο Α. Τσίπρας, το στέλεχος του κόμματος του, το οποίο είχε διορίσει αν. υπουργό Υγείας. 

Πραγματικά όσα χρόνια παρακολουθούμε την πολιτική ζωή της χώρας, δεν μπορεί να ανακαλέσουμε στην μνήμη μας, άλλο κοινοβουλευτικό πρόσωπο που να χρησιμοποιεί τέτοιο λεξιλόγιο, σαν του Πολάκη
Aκόμα και ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος, με τις θρυλικές εκπομπές που έκανε στο Κανάλι 29 του Κουρή, μοιάζει Αρσακειάδα μπροστά του. 

Το αναμφισβήτητο γεγονός όμως ότι ο Πολάκης έχει συσπειρώσει γύρο του μια μεγάλη σκληρή ομάδα Συριζαίων οι οποίοι γουστάρουν τα "μπινελίκια" που γράφει και είναι αντίθετη στην "κυριλέδικη" στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κι αυτό δεν αφήνουν περιθώρια στον Τσίπρα να τον διαγράψει από την Κ.Ο. όμως ζητούν μια σειρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Κούλογλου, ο Φίλης, ο Μπίστης κ.α

Ερέθισμα μας γι' αυτή την μεγάλη ομολογουμένως εισαγωγή είναι το παρακάτω κείμενο που έχει αναρτήσει ο Π. Πολάκης στον λογαριασμό του στο f/b, Τουλάχιστον σε μας έφερε μειδιάματα.

Το αναπαράγουμε: 

ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, πέρασες τροπολογία για να παραμείνει στη θέση του ο αμετάκλητα παραπεμφθείς για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ;;;;

Έφτιαξες τροπολογία βρε υπουργέ νανογιλεκων πως μόνο αυτοί που προφυλακίζονται χάνουν το αξίωμα τους;;

Εσύ δεν κανείς απλά «παρέμβαση στη Δικαιοσύνη»

Εσύ φτιάχνεις ΝΟΜΟΥΣ για να μην ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ και να προφυλάσσονται οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ που σας στηρίζουν!! (ο συγκεκριμένος εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τραπεζας Αχαΐας που έχασαν τα λεφτά τους 15.000 μικροεπενδυτές ).

Τελικά Γεωργιάδη είσαι απλά ΣΑΠΙΟΣ και μαζεύεις γύρω σου και στηρίζεις αντίστοιχους!!

ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από Ντοκουμέντο

Φωτογραφική» (ν)τροπολογία για να παραμείνει στην θέση του ο «γαλάζιος» κατηγορούμενος με αμετάκλητο βούλευμα για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, κατατέθηκε σκανδαλωδώς από το Υπουργείο Ανάπτυξης «μέσα» σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης άλλαξε «φωτογραφικά» ο νόμος ο οποίος μεταξύ άλλων πλέον προβλέπει ότι για να τεθεί σε αργία ο πρόεδρος του επιμελητηρίου δεν αρκεί το αμετάκλητο Βούλευμα αλλά να του έχει επιβληθεί και προσωρινή κράτηση! Περιορισμός που δεν έχει επιβληθεί στον κ. Μαρλαφέκα.

Η πρωτοφανής μεθόδευση υπέρ ενός προσώπου που ελέγχεται από την Δικαιοσύνη με την βαρύτατη κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας, έχει προκαλέσει σάλο και οργή στους κόλπους του Επιμελητηρίου Αχαΐας αλλά και έντονους τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη της οποίας κάνουν λόγω για πρωτοφανές σκάνδαλο και μεθοδεύσεις» 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger