Home » , » Σεναριογράφος του Χρ. Ζαραλίκου ανέλαβε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Σεναριογράφος του Χρ. Ζαραλίκου ανέλαβε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 | 10:44 μ.μ.

Φυσικά και είναι εντελώς παρακινδυνευμένος ο ισχυρισμός ότι οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου απεικονίζουν το πώς εισέπραξε το εκλογικό σώμα τις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού σχετικά με τα μέτρα "ανακούφισης" που εξάγγειλε και έχουν σχέση με τις τιμές που πληρώνουν οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να μην είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας οι χρήστες του twitterμ πιστεύουμε όμως ότι απ' τις τοποθετήσεις τους μπορεί να εξάγουμε ποιο βάσιμα συμπεράσματα για τις προθέσεις του εκλογικού σώματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οσα σχόλια και να παραθέσουμε απ' αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν θα μπορέσουμε να αποδώσουμε πιστά την υποδοχή που είχαν οι δηλώσεις Μητσοτάκη. Σας συνιστούμε, λοιπόν να κάνετε μια περατζάδα από εκεί.

Αυτό που μας προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση, και το έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν είναι τα "αστροπελέκια" που πληρώνουμε για να γράφουν τις ομιλίες του Κούλη! Οι άνθρωποι είναι πραγματικά απίστευτοι από τις μπαρούφες; που βάζουν τον Μητσοτάκη να παπαγαλίζει! Αλλά και ο απόφοιτος του Χάρβαρντ, δεν αντιλαμβάνεται ότι αναλαμβάνει τον ρόλο του γελωτοποιού; Δεν είναι ότι προσπαθεί να δουλέψει όλους εμάς και το μόνο που κατορθώνει είναι να δουλεύει για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Είναι ότι δεν άκουσε και την αδελφή του Ντόρα, η οποία του πρότεινε στο παρελθόν να επιλέξει να έχει δίπλα του κάποιους ανθρώπους για να τον προστατεύουν. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger