Home » , , » Δ. Μαρκόπουλος: Απ' το "Να τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες..." στους "Αναξιόπιστους, πικραμένους, Αριστεριστές"

Δ. Μαρκόπουλος: Απ' το "Να τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες..." στους "Αναξιόπιστους, πικραμένους, Αριστεριστές"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 | 9:48 μ.μ.

Ενα απ' τα πιο γνωστά σαπρόφυτα που λιμνάζουν στον βάλτο της νεοδημοκρατικής κοινοβουλευτικής "αριστείας", ονομάζεται Δημήτρης Μαρκόπουλος. 
Τα ακροδεξιά πονήματά του - σαν διευθυντικό στέλεχος της φυλλάδας "Πρώτο Θέμα"- συγκίνησαν τους ομοϊδεάτες του, οι οποίοι του πρόσφεραν την εκλογική τους προτίμηση ώστε να εξασφαλίσει κοινοβουλευτικό έδρανο και το θεωρούμε δεδομένο ότι θα ήταν ενθουσιασμένος αν μπορούσε να συμβάλει στην μεθόδευση στην παλινόστηση καθεστώτος σκληρής δεξιάς προωθώντας μεταξικής έμπνευσης νόμους όπως τον 1092/1938, ή να αναβιώσει το υφυπουργείο Τύπου και Πληροφοριών, της Απριλιανής δικτατορίας. 

Το λέμε αυτό γιατί θυμηθήκαμε ότι ο Δ. Μαρκόπουλος, μαζί με τον Θάνο Πλεύρη, ανησυχούντες για τα "χρηστά ήθη" είχαν καταθέσει ερώτηση στην βουλή, απευθυνόμενοι προς το τότε υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Στέλιο Πέτσα ζητώντας να πάρει μέτρα σε βάρος των παραγωγών της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ «Φλερτ». 

Το "παράπτωμα" των δημοσιογράφων ήταν ότι δεν επέβαλαν λογοκρισία και επέτρεψαν στον τραγουδοποιό Σπύρο Γραμμένο να αποδώσει στην εκπομπή τους το τραγούδι «Είμαι κουκουλοφόρος». 
Ζητούσαν τότε από την υφυπουργό να τους απαντήσει: "αν θα υπάρξει έλεγχος για το περιεχόμενο της εκπομπής προκειμένου να απόσχει στο μέλλον από παρόμοιες ενέργειες που προκαλούν την κοινή γνώμη", "στέλνοντας λάθος μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση". 
Την πλήρωσε τότε η αρχισυντάκτρια της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ «Φλερτ», Γιώτα Παππά, η οποία κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ΕΡΤ για το "παράπτωμά" της να μην αυτολογοκριθεί. 

(Εξυπακούεται φυσικά ότι ο Δ. Μαρκόπουλος, καθώς και όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την προχθεσινή προκλητική στάση δημοσιογράφου της ΕΡΤ η οποία αποκαλούσε «πρίγκιπα» τον γιο του Γλύξμπουργκ).

Αυτός, λοιπόν, ο νεοδημοκράτης βουλευτής ο οποίος "ονειρεύεται και συστρατεύεται για να στελεχωθεί ένας κρατικός μηχανισμός που θα παραπέμπει στα χρόνια της διακυβέρνησης της σκληρής δεξιάς, τότε που βασίλευε το ρόπαλο του χωροφύλακα και το "θέλω" του ρουφιάνου", όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας σχολιάζοντας την δήλωση του: "Αν τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες...", σήμερα ξαναέδωσε τα διαπιστευτήρια του στο ακροδεξιό εκλογικό σώμα στο οποίο απευθύνεται.

Μιλώντας ο Δ. Μαρκόπουλος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και θέλοντας να απαξιώσει τις διεθνείς οργανώσεις που με τις έρευνες τους παρουσιάζουν την Ελλάδα μέσα  σε ένα μόλις χρόνο να έχει πέσει 38 θέσεις, φτάνοντας στην 108η θέση, ως προς την ελευθερία του τύπου, ανακάλυψε ότι πίσω από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκονται "αριστεριστές", άρα είναι αναξιόπιστοι!

«Δεν μπορεί ως εργαλείο κάθε τρεις και λίγο να παρακολουθούμε την κάθε μη κυβερνητική οργάνωση, που συνήθως έχει και αριστερίστικα, ούτε καν αριστερά χαρακτηριστικά, και να την παρουσιάζουμε εδώ σαν κάτι το οποίο είναι τόσο καθοριστικό», μας είπε το στέλεχος της Ν.Δ και συμπλήρωσε απευθυνόμενο προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Εχετε μια πάγια τακτική και στρατηγική στο ΣΥΡΙΖΑ τον κάθε πικραμένο να τον παρουσιάζετε, ως τον φέροντα την απόλυτη αλήθεια. Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι».

Σωστός ο τρισμέγισμος. "Αναξιόπιστοι, πικραμένοι, Αριστεριστές", οι "Δημοσιογράφοι Χωρίς σύνορα" και άλλες διεθνείς οργανώσεις, που παρουσιάζουν με τα μελανότερα χρώματα την λειτουργία της ενημέρωσης στην Ελλάδα. Αξιόπιστοι δημοσκόποι, τύπου Παναγόπουλου, τα ευρήματα των ερευνών του οποίου επικαλέστηκε νωρίτερα ο Μαρκόπουλος. Εξοχα.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger