Home » , , » Πετσωμένα MME, συνουσιάζεστε!

Πετσωμένα MME, συνουσιάζεστε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Μαΐου 2022 | 1:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν έδωσαν μεγάλη έκταση όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού στη Βόρειο Κορέα. Γιατί; Ευκαιρία είναι να κατηγορήσουν τους Κομμουνιστές.

«Πέθαναν 6 άνθρωποι ο ένας εκ των οποίων επιβεβαιώθηκε κατόπιν εξετάσεων πως είχε μολυνθεί από την υποπαραλλαγή BA.2 της Όμικρον, ενώ αρρώστησαν 187.000».

Σίγουρα είναι μια άσχημη εξέλιξη, υπάρχουν όμως και χειρότερα. Να είχαν πχ αντί για 6 νεκρούς, 29.521 που έχει μια Μπανανία, χωρίς Σύστημα Υγείας, με υπερσύχρονα όμως αεροπλάνα και φρεγάτες.

Η Βόρειος Κορέα μας λένε την έχει βαμμένη καθώς αυτή και η Ερυθραία δεν έχουν εμβολιάσει τους ανθρώπους. Για την Ερυθραία δεν ξέρω, αλλά για να εμβολιάσεις κάποιον πρέπει να υπάρχει λόγος. Πχ εμείς δεν κάνουμε εμβόλια για κίτρινο πυρετό, εκτός αν είναι να ταξιδέψουμε σε συγκεκριμένες χώρες. Η χώρα ως τώρα δεν είχε κρούσματα.

«Η ανεμβολίαστη Βόρεια Κορέα αντιμέτωπη με εφιάλτη» μας λέει ο βόθρος του πειρατή κουμπάρου. «Μαζί με την Ερυθραία, η Βόρεια Κορέα είναι μία από τις μόλις δύο χώρες που δεν έχουν ξεκινήσει εμβολιαστική εκστρατεία κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)».

Πω - πω! Φαντάζομαι καταστροφή στην Ερυθραία. Έχει 9.740 συνολικά κρούσματα, 103 συνολικά νεκρούς, δηλαδή 28 ανά εκατομμύριο. Ενώ εμείς οι εμβολιασμένοι εεε; Πόσους θανάτους ανά εκατομμύριο; 2858! 102 φορές περισσότερους! ΜΜΕ συνουσιάζεστε.

Συνουσιάζεστε όχι γιατί δεν είναι άσχημα σε Βόρειο Κορέα και την Ερυθραία, αλλά γιατί προσπαθείτε να μας πείσετε πως εδώ είναι όλα καλά τώρα που έρχονται οι τουρίστες!

Φυσικά οι παραπάνω αρλούμπες δικαιώνουν πάλι τους ανεμβολίαστους. Χώρα χωρίς εμβόλια 28 νεκρούς ανά εκατομμύριο, εμείς με μέτρα, πρόστιμα, υποχρεωτικό εμβολιασμό κλπ, 102 φορές παραπάνω! Εισαγγελέα χαμογέλα και πες πάλι πως φταίνε οι «ψεκασμένοι».

Γιατί εμείς έχουμε τόσους νεκρούς θα απαντήσει κανείς; Γιατί με τόσα μέτρα «πετύχαμε» να έχουμε τους περισσότερους αναλογικά θανάτους στον κόσμο, ακόμα κι από χώρες που δεν πήραν κανένα μέτρο! Μήπως γιατί εμείς είμαστε οι μοναδικοί που διώξαμε γιατρούς;

Για πες κύριε εισαγγελέα. 6 νεκροί είναι εφιάλτης, συμφωνώ. 30.000 τι είναι; Δεν θα το ξεχάσουμε και οι ευθύνες για το έγκλημα θα αποδοθούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger