Home » , » Μοντελοπνίχτης και Διαολάκι.

Μοντελοπνίχτης και Διαολάκι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 | 10:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξέρετε πως είμαι άθεος, δεν πιστεύω σε πνεύματα καλά ή κακά. Όμως το διαολάκι το χρειάζομαι, ειδικά αν είναι να φάω μήνυση, να τους στείλω στο διάολο, που τα είπε. Διαολάκι, έχεις το λόγο.

«Ευχαριστώ. Σήμερα θα σας πω για ένα μοντελοπνίχτη, ψηλό σα σκαμπό. Έχει καμία σημασία το ύψος; Όχι, αλλά διαολάκι είμαι, ξέρω πως τον πειράζει. Γιατί αυτά που κάνει, πειράζουν πολύ περισσότερους κι αθώους.

Τα θύματα του γνωστού παιδεραστή – βιαστή βιάζονται κάθε μέρα στο δικαστήριο. Γιατί; Γιατί δεν έχουν πλούσιο μπαμπά, να ξεσκίσει το κάθαρμα που τα βίασε. Η Καρολάιν και η Ελένη δικαιώθηκαν μετά θάνατον γι αυτό ακριβώς το λόγο. Αλλιώς θα τις κατηγορούσαν για συμμετοχή σε κύκλωμα που τάχα αποπλάνησε τους πλούσιους φονιάδες και βιαστές. Μπάμπη, θύμα είσαι κι εσύ;

Οπότε ο γνωστός μοντελοπνίχτης κάνει τη βρομοδουλειά του ανενόχλητος. Προσβάλει βάναυσα την αξιοπρέπεια των θυμάτων. Έρχεται λοιπόν ο κόσμος και λέει να διαγραφεί ο Κούγιας. Από πού; Από τους δικηγόρους; Το έκαναν με τους δημοσιογράφους. Ξέρετε τι έγινε; Διαβάστε το site. «Πρωτόγνωρη και προκλητική δικαστική απόφαση. Δικαιώνει τους απεργοσπάστες δημοσιολόγους Πορτοσάλτε, Παπαδόπουλο και Χιώτη».

Το λέω, γιατί εμείς τα διαβολάκια, ξέρουμε τι γίνεται στη Γη. Μακάρι να ήταν μόνο ο Κούγιας το πρόβλημα, δεν είναι. Θέλω να πω, οι δικαστές τι κάνουν; Γίνεται ξανά ένας βιασμός μπροστά στα μάτια τους και πως αντιδρούν;

Μη σας ενδιαφέρει τόσο ο μοντελοπνίχτης. Πληρώνεται να ξερνά σκατά, αυτή είναι η δουλειά του, δικηγόρος δεν είναι. Έχει ο ίδιος διαγράψει τον εαυτό του από άνθρωπο εδώ και καιρό. Η άποψη του μοντελοπνίχτη είναι πως «μόνο οι πλούσιοι βιάζονται, οι φτωχοί πάνε γυρεύοντας», οπότε τον περιμένουμε στην Κόλαση, να μας τα εξηγεί καθώς θα τον κάνουμε κοκορέτσι. Εκτός αν δεν πιστεύετε σε Κόλαση, κι ακολουθήσετε τη μέθοδο Βατίδου. «Παπούτσι από την πρώην σου, κι ας είναι και γοβάκι».

Σκοπός είναι να δικαιωθούν τα θύματα του παιδεραστή. Αν λοιπόν ο σκοπός είναι η Δικαιοσύνη, πρέπει να πάει ο κόσμος να διαδηλώσει έξω από τα δικαστήρια κάθε μέρα, γιατί, μόνο αν ζητήσουν πολλοί τη Δικαιοσύνη, θα τους δοθεί. Αλλιώς, ρίχτε τα στον Κούγια, λες και δεν έχουν οι δικαστές ευθύνη. Εγώ δεν θα τον έπαιρνα πάντως, όχι μόνο γιατί είναι ακριβός, αλλά γιατί είναι εντελώς μαλάκας και θα με έκαιγε».

Κούγια, το διαολάκι τα λέει, όχι εγώ. Μπήκε μέσα μου, δε φταίω. Ρώτα σχετικά κι ένα παπά. Ξέρεις εσύ από σατανάδες κι από σατανίστριες.

«Συνεχίζω: Οι παιδεραστές έχουν μια ιδιαίτερη υποδοχή στην Κόλαση. Τους πηδάνε άγρια οι πιο ηλικιωμένοι και άσχημοι διάβολοι. Ο ωραιότερος είναι σα ροφός με ευλογιά πιθήκου. Οπότε, όποιο τομάρι παθαίνει οτιδήποτε, επειδή βίασε παιδάκια, καλά να πάθει! Τον περιμένουμε πως και πώς στα πιο καυτά καζάνια με πίσσα, να του δείξουμε τι εννοούσε ο Ιησούς όταν έλεγε «καλύτερα μια πέτρα στο λαιμό να πέσεις στη θάλασσα, παρά να γίνεις αιτία να πάθει κακό ένα παιδί».

Χειρότεροι όλων βέβαια είναι οι αλήτες ρουφιάνοι «δημοσιογράφοι». Αυτά τα πλυντήρια αποβρασμάτων που πετσώνονται για να πλύνουν με τη γλώσσα τους το αίμα και το σπέρμα. Ε ρε και τι τους περιμένει όταν ψοφήσουν ή όταν ξυπνήσει ο λαός»...

Αυτά τα είπε το διαολάκι. Εγώ δε φέρω καμία απολύτως ευθύνη, για όσα είπε, όπως δε φέρουν ευθύνη τα εμβόλια που έκαναν τα παιδάκια, που πέθαναν εντελώς ξαφνικά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger