Home » , » Προκλητική αλητεία Μητσοτάκη. Δεν βρίσκει λέξη να πει για το κτηνώδες καθεστώς Ερντογάν και ονομάζει "τρομοκράτες" του αγωνιζόμενους Κούρδους

Προκλητική αλητεία Μητσοτάκη. Δεν βρίσκει λέξη να πει για το κτηνώδες καθεστώς Ερντογάν και ονομάζει "τρομοκράτες" του αγωνιζόμενους Κούρδους

Από giorgis , Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 | 11:34 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ούτε το υπουργείο Εξωτερικών Τουρκίας να έγραφε την δήλωση του Μητσοτάκη, δεν θα μπορούσε να εκθειάσει καλύτερα την "δημοκρατικότητα" του καθεστώτος της Αγκυρας. 

Ειλικρινά, προσωπικά δεν έχω την δυνατότητα μπορώ να σχολιάσω, με δημοσιεύσιμο λεξιλόγιο, την δήλωση που παραθέτουμε στο βίντεο του Μητσοτάκη. 

Η μαριονέτα των πλουτοκρατών που παριστάνει τον πρωθυπουργό, ενώ δεν βρήκε μια λέξη να πει για το στρατιωτικοφασιστικό καθεστώς του Ερντογάν που έχει δολοφονήσει εν ψυχρώ χιλιάδες χιλιάδες Κούρδους και Τούρκους αγωνιστές, ενώ εκατοντάδες είναι οι εξαφανισμένοι και αγνοούμενοι, και άπειρες οι περιπτώσεις κρατικής και παρακρατικής βίας που έχουν συμβεί σε πόλεις και χωριά της Τουρκίας, θεώρησε καλό να μας πει ότι ότι "Η Τουρκία έχει κάποια εύλογα δίκαια, όταν την απασχολεί το ζήτημα της τρομοκρατίας η οποία εκπορεύεται από κουρδικές οργανώσεις, έχει πληρώσει βαρύ τίμημα η Τουρκία από τέτοιες τρομοκρατικές δράσεις"!

Και όταν λέω ότι δυσκολεύομαι να σχολιάσω αυτή την πρωθυπουργική δήλωση, είναι γιατί έχω φίλους Κούρδους που έχουν μείνει ανάπηροι από τα βασανιστήρια που έχουν υποστεί στις Τουρκικές φυλακές, και όσοι έχουν ακόμα την σωματική τους ακεραιότητα, μετά την περιπέτεια τους στα μπουντρούμια του καθεστώτος Ερντογάν, εξακολουθούν να υποφέρουν από μια σειρά προβλήματα που τους έχει αφήσει ο εγκλεισμός τους σ' αυτά τα κάτεργα.

Οχι, δεν έχω πρόθεση να κάνω μια ανάρτηση περιγράφοντας απίστευτες κτηνωδίες των οργάνων του καθεστώτος Ερντογάν που μου έχουν διηγηθεί Τούρκοι και Κούρδοι σύντροφοι. Ούτε μπορώ με κόσμιο τρόπο να αναφερθώ στις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Μόνο να θυμίσω ότι η δημοκρατία που θαυμάζει ο Μητσοτάκης έχει προφυλακίσει όπως βλέπουμε στο πρωτοσέλιδο της Evrensel- χιλιάδες άτομα με την κατηγορία μοναδική κατηγορία ότι ασκούσαν αντιπολιτευτική προπαγάνδα, ενώ είναι πολλές χιλιάδες είναι οι παρόμοιες ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί. 

Αυτό το καθεστώς θαυμάζει ο Μητσοτάκης, και όσες οργανώσεις το πολεμούν τις ονομάζει τρομοκρατικές!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger