Home » , » Εγκληματικά "θεόπνευστα" κηρύγματα (2 Βίντεο)

Εγκληματικά "θεόπνευστα" κηρύγματα (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 | 10:29 μ.μ.

Τυχαίνει να έχουμε μια καλή φίλη, καθημερινή αναγνώστρια και επιστολογράφο μας. Το μόνο σοβαρό μείον της είναι ότι βρίσκεται στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δέχεσαι τους φίλους/ες με τα ελαττώματά τους. 

Μας έστειλε, λοιπόν η κοπελιά, τα παρακάτω βιντεάκια στα οποίο πρωταγωνιστούν ένας σκοταδιστής καλόγερος με εγκληματικά στην ουσία κηρύγματα και ένας δεσπότης.
Μάλιστα ο πρώτος "θεοσεβούμενος" για να δώσει βαρύτητα στα τροπάρια του επικαλείται λεγόμενα του "Αγιου Παϊσιου" - (μιλάμε για "το γεροντάκι με που τα είχε χαμένα", όπως είχε δηλώσει άλλος ρασοφόρος που το είχε γνωρίσει όσο ζούσε, το οποίο τελικά "άγιασε"). Στο Δεύτερο βίντεο το κήρυγμα είναι από τον δεσπότη Μεσσηνίας. Λέει το ίδιο τροπάριο με τον καλόγερο με διαφορετική σύνταξη. 

Κάποιοι "ευσεβείς χριστιανοί", λοιπόν ανέβασαν τα βίντεο που παραθέτουμε στο οποίο ακούμε τον "γέροντα", υπηρέτη του Μεγαλοδύναμου να ψάλει ένα απολυτίκιο του "Αγίου Παϊσίου" σύμφωνα με το οποίο "Είναι προτιμότερο η γυναίκα να γεννήσει το παιδί της, να το βαφτίσει και μετά να το σκοτώσει, παρά να το σκοτώσει μέσα στην κοιλιά", κάνοντας αναφορά -χωρίς να την ονομάσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Να ξαναπούμε ότι τέτοιες απόψεις σαν του καλόγερου, που ακούμε παρακάτω έχουν πάρα πολύ ιερωμένοι, δεν έχει κανένα νόημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και ο δεσπότης Μεσσηνίας, που αυτός χρησιμοποιεί ποιο λόγιο λόγια για να μας πει τελικά ότι: "Η έκτρωση αποτελεί έναν εκούσιο φόνο ο οποίος συμβάλει και στην μη επίλυση του δημογραφικού προβλήματος"

Ομως αφού τα μεγάλα αφεντικά της "Εκκλησίας Α.Ε", ξεκίνησαν να "καθαρίζουν" το μαγαζί τους από τους καραμπινάτους απατεώνες "πωλητές πίστης", δεν πρέπει να ρίξουν μια ματιά και σ' αυτές τις περιπτώσεις;  

Υ.Γ: Και μην ακούσουμε τις γνωστές παπαριές περί "σεβασμού του θρησκευτικού φρονήματος". Αυτά τα τροπάρια από τους "λειτουργούς του Υψίστου" είναι στην κυριολεξία εγκληματικά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger