Home » , » Τα τεστ του κορόιδου

Τα τεστ του κορόιδου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 | 10:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

1) Ας πούμε σας χρωστάει κάποιος 500 ευρώ κι έρχεται και σας λέει «σου δίνω αυτό το κόσμημα να πατσίσουμε». Εξετάζεις το κόσμημα και βλέπεις με έκπληξη πως στοιχίζει πάνω από 3.000.000! Ποιος είναι το κορόιδο;

2) Κάποιος σου κλέβει 3.000. Σου λέει «θα σου δώσω πίσω ένα εικοσάρι». Θα δεχτείς;

Στην πρώτη περίπτωση η κυβέρνηση μόνο και μόνο για να τις πουν μπράβο οι τοκογλύφοι χαρίζει τα μοναδικά κοιτάσματα νικελίου στην ΕΕ αξίας πάνω από 3 τρισεκατομμύρια για να γλυτώσει, όπως ισχυρίζεται, από 400-500 εκατομμύρια που είναι τα χρέη της ΛΑΡΚΟ! Δεν παίρνει χρήματα, απλά χαρίζει 17 ΑΕΠ για να κάνει επικοινωνία! Ο Μητσοτάκης δεν είναι κορόιδο, μαλάκες είναι όσοι τον ψήφισαν.

Στη δεύτερη περίπτωση σου πετάει πίσω ένα ψίχουλο από το κλεμμένο καρβέλι. Τρέχα ιθαγενή για το power pass κι όποιο άλλο καθρεφτάκι σου πουλήσει, για να βουτήξει το χρυσό. Δεν λέω μην κάνεις αίτηση, λέω πως δικαιούμαστε πολύ - πολύ περισσότερα. Στο μεταξύ προεκλογικά και μέχρι τις εκλογές θα σταματήσει η ρήτρα αναπροσαρμογής. Όπως όμως ξέρουμε από το χαράτσι στη ΔΕΗ, που έγινε ΕΝΦΙΑ, θα γίνει άλλο χειρότερο.

Κανονικά έπρεπε να ασχολούμαστε με τους μαυραγορίτες, τους πλιατσικολόγους, τους εγκληματίες της γαλάζιας συμμορίας. Απλά δεν έχουμε αντιπολίτευση. Το ΚΚΕ και η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά έχουν ακόμα σχετικά λίγο ποσοστό και παρόλο που κατεβαίνει αρκετός κόσμος στο δρόμο, δεν βλέπω να κάνουν πίσω τα λαμόγια της ΝΔ. Κάπου μαζεύονται, αλλά για πολύ λίγο.

Πάμε έτσι από το κακό στο χειρότερο. Οι γυναίκες; Θα κάνουν παιδιά, θα τα μεγαλώνουν και μετά θα τις σκοτώνουν οι άντρες, γιατί «τι να τις κάνουμε τις κωλόγριες»; Νέες σκλάβες, μπουμπούκια κι ας είναι ο κόκορας με τα δυο πόδια στον τάφο.

Μια παρατήρηση στο θέμα των εκτρώσεων που το συνδυάζω με τις γυναικοκτονίες γιατί έχει άμεση σχέση αφού θεωρούμε τις γυναίκες κτήμα. Το ζόμπι του Λευκού Οίκου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, κυβερνά, επομένως μπορεί εύκολα να ανατρέψει την απόφαση οποιουδήποτε δικαστηρίου ψηφίζοντας νέο νόμο. Δεν τον κάνει αναθεματίζοντας τον Τραμπ. Οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί όμως σιγοντάρισαν αυτές τις αποφάσεις μπας και τους ψηφίσουν στις εκλογές γιατί η Αμερικανική Οικονομία έχει τα χάλια της. Ο Μπάιντεν και η Κεραμέως είναι υπέρ των αμβλώσεων. Το ακούσαμε κι αυτό, να δούμε τι άλλη μαλακία θα πουν.

Ενδιαφέρονται για τα παιδιά αυτοί που θέλουν να πληρώνουν για να πάρουν ένα πτυχίο, να ξηλώνονται αν τυχόν αρρωστήσουν, να έχουν τους γονείς σκλάβους μακριά όλη την ημέρα, όταν μεγαλώσουν να γίνουν κι αυτοί σκλάβοι που θα δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο από το πρωί ως το βράδυ και το «καλύτερο» να πεθάνουν σε κάποιο πόλεμο! Βούρκωσα από τη συγκίνηση.

Ξέρω πως υπάρχει πείνα, αλλά η σανοφαγία δεν είναι καλή. Αν θέλουμε να γίνει κάτι, να το κάνουμε μόνοι μας. Μην περιμένουμε σωτήρες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger