Home » , » Το ΠΑΣΟΚ και η Ελλάδα σήμερα πενθεί τον Ανδρέα

Το ΠΑΣΟΚ και η Ελλάδα σήμερα πενθεί τον Ανδρέα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 | 4:00 μ.μ.

Της Π.Μ.

Μέρα μνήμης και βαθιάς συγκίνησης όπως έλεγε και ο ηγέτης-πατέρας όλων. Το ΠΑΣΟΚ και η Ελλάδα σήμερα πενθεί τον Ανδρέα. ΠΑΣΟΚ.
Έφτασε στην ακμή του υποστηριζόμενο από σύγχρονους ΕΛληνες, αληθινούς απογόνους των σοφών αρχαίων ΕΛλήνων, που πλέον μπορούσαν να γίνουν καλοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και να μη δουλεύουν, αλλά να δουλεύουν όλους τους άλλους που δουλεύουν.

Οι σοφοί αυτοί ΕΛληνες εντυπωσιάστηκαν από την επαναστατικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, και πίστεψαν τα συνθήματα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και "η Ελλάδα ανήκει στους ΈΛληνες", αλλά μετά τους άρεσαν οι επιδοτήσεις της ΕΟΚ και τα ξεχάσανε, όπως και το ότι η ΕΛλάδα δεν ανήκε στους ΈΛληνες σιγά σιγά, όσο το χρέος μεγάλωνε και οι ΕΛληνες γίνονταν ιθαγενείς.

Οι πιστοί στο ΠΑΣΟΚ θαύμαζαν τις επιλογές του Α. Παπανδρέου στην εξωτερική και εσωτερική πολιτική και έφτασαν στην απόλυτη πασοκοποίηση. Έγιναν πρασινοφρουροί. Ζουν ακόμη ανάμεσα μας. Στην Ευρωπαϊκή πορεία πάλι, για περισσότερες από τρεις τετραετίες το κόμμα μεσουρανούσε στα ΤΟP 10 και τα ευρωπαϊκά socialism charts.

Κάποια κακεντρεχή ανεγκέφαλα πιθήκια αντίπαλοι και άθεοι διέδωσαν κάτι φήμες ως τα κακά του πασοκικού ήθους, όπως λ.χ. η δημαγωγία, ο λαϊκισμός, η υποκρισία, το θράσος στην υποκρισία, ο νεποτισμός και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Έφαγαν τους όρχεις τους ως ήταν αναμενόμενο.

Η πολιτική στραβοδρομία του ΑΝΤΡΕΑ (όλοι όρθιοι), αρχίζει με την ομηρία του από τους χρηματοδότες των Ναζί, τους Αμερικανούς. Οι εν λόγω κύριοι, προκειμένου να ελέγχουν καλύτερα το κακό, αναρχοκομμουνιστικό ελληνικό κράτος που τόλμησε να προβάλλει αντίσταση σε ανώτερες φυλές (Ιταλοί, Γερμανοί, Άγγλοι), χρησιμοποιούσαν ως ανδρείκειλο τους την ευφυέστατη δουλάρα που άκουγε στο όνομα Γεώργιος Παπανδρέου ο 'Α.

Αλλά και ο 'Β επάξιος συνεχΥστής. Ο εν λόγω κύριος ήτο πατήρ του ΑΝΤΡΕΑ και είχε στείλει τον υιό του στις Π.Η.Π.Α. το 1940 για σπουδές (και όχι για να αποφύγει τη στράτευση όπως υπονοεί η κακή και προδοτική δεξιά). Έτσι, εξασφάλισε τον υιό και από την άλλη έκανε ότι του έλεγαν για να μη πάθει ο υιός "ατύχημα".
Ο υιός, επειδή ήταν αφ' ενός σπίρτο, αφ' ετέρου τσαμπουκάς, πλακώθηκε στη μελέτη και έθεσε τα θεμέλια στο να γίνει ο Γολιάθ της πολιτικής. Μετά τις σπουδές, μπήκε στη δουλειά του μπαμπά όπου επέδειξε τσαμπουκά, ευφυία, τσαμπουκά και ευφυία. Με τον μπαμπά συγκρουόταν σε καθημερινή βάση ώσπου στο τέλος πήρε το μερίδιό του και έφτιαξε δική του δουλειά, το περιλάλητο ΠΑΣΟΚ.Η Αλλαγή έγινε πραγματικότητα. Από καμένη γη που παρέλαβε παρέδωσε τέφρα.

Γεννημένος "μπον βιβέρ", αρεσκόταν στις επισκέψεις σε διάφορα πολιτιστικά κέντρα (Αστέρια Γλυφάδας, Νεράιδα, Bio Bio, Γλυκοχαράματα κλπ) απολαμβάνοντας ουίσκι μαύρης ετικέτας, συνοδεία ακριβού καπνού καιόμενου σε πίπες από εξαιρετικά ξύλα, υπό τους ήχους μπουζουκίου.
Χόρευε καταπληκτικό ζεϊμπέκικο. Θεμελιωτής του ελεύθερου δίχως ταμπού έρωτα.

Ζει. Μας οδηγεί. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger