Home » , » Κλουβιά για όλους

Κλουβιά για όλους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είμαι κατά των ζωολογικών κήπων – φυλακών. Ο μόνος που ξέρω πως τα ζώα θέλουν να είναι σ’ αυτόν, είναι η Βουλή. Επειδή όμως είναι ταυτόχρονα και «οίκος ανοχής», όπως και «τσίρκο», τη θεωρώ ειδική κατηγορία.

Οποιοδήποτε ζώο πρέπει να ζει στο φυσικό του περιβάλλον ελεύθερο. Τα μόνα ζώα που πρέπει να πάνε μέσα είναι οι ναζί. Ελεύθεροι ναζί κυκλοφορούσαν στη Μύκονο και σιδέρωναν κόσμο. Υποψιάζομαι μάλιστα πως, αν δεν ήταν στη Μύκονο, θα σιδέρωναν και θα έκαναν τσάκιση σε πολύ περισσότερους. Γι αυτό πρέπει να τσακίζουμε εμείς τους ναζί.

Στο χιμπατζή τώρα που είναι πολύ πιο εξελιγμένο είδος από τα ακροδεξιά παράσιτα. Μπορούσαν να μην τον σκοτώσουν. Αλλά, αν ήταν να τον φυλακίσουν ξανά, καλύτερα που πέθανε ελεύθερος.

Δεν το κάνουν μόνο στους χιμπατζήδες, το κάνουν και στους ανθρώπους. Μόλις κάποιος ζητήσει Ελευθερία, του επιτίθενται. Ακόμα μια φορά ένα είδος όπως ο χιμπατζής μας διδάσκει «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά για δέκα χρόνια μέσα σ’ ένα κλουβί». Φυσικά αυτοί που το έκαναν, θα έκαναν το ίδιο για κάθε συνάνθρωπο, αν δεν τιμωρούνταν. Δεν αναφέρομαι στους φύλακες και στους φυσικούς αυτουργούς, αλλά όσους έχουν τη νοοτροπία, όσους τη βρίσκουν με το να φυλακίζουν κερδίζοντας πολλά από αυτό.

Αν πρέπει να κλείσει κάθε φυλακή ζώων; Σίγουρα. Δε θα λείψουν μάλιστα σε κανένα. Μπορούμε να δούμε ντοκιμαντέρ με ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. Πρέπει επίσης να κλείσουμε κάποτε και τη Βουλή ή τουλάχιστο να στειρώσουμε τα ζώα που είναι μέσα. Γενικά είμαι κατά της στείρωσης, αλλά στους κηφήνες είναι επιβεβλημένη για τη διάσωση του ανθρώπινου είδους.

Το να αφήνεις επικίνδυνους φασίστες, οι οποίοι έχουν κάνει ανυπολόγιστη ζημιά, να κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ σκοτώνεις αθώους χιμπατζήδες, που ποτέ δεν πείραξαν κανένα, με εξοργίζει. Δεν έχει επίσης λογική, αλλά δεν είναι το μόνο. Πόσοι άνθρωποι στην Ελλάδα σκοτώθηκαν από χιμπατζή; Νομίζω κανένας. Εκτός από ένα βασιλιά, παλιά, που είπαν πως τον δάγκωσε μαϊμού. Ευχαριστούμε πολύ εκείνη τη μαϊμού. Πόσοι άνθρωποι πέθαναν από την πολιτική εξαθλίωσης; Αμέτρητοι!

Αντί να πιάνουμε ζώα της Αφρικής, δε στέλνουμε καλύτερα τρόφιμα στους ανθρώπους της; Αλλά σκοτίστηκαν για τους Αφρικανούς, τους Ασιάτες, γενικά όποιον δεν είναι ψηλή ψιλή ξανθιά κι ωραία νέα. Που και γι αυτές για άλλο λόγο ενδιαφέρονται, κι όχι για ανθρωπισμό. Έχουμε γεμίσει και κάγκουρες βλέπετε. Ο κάγκουρας είναι είδος πολύ επικίνδυνου πιθήκου, είναι διασταύρωση τσιμπούρι με ουρακοτάγκο. Ή αμοιβάδας με μπαμπουίνο, οι απόψεις διίστανται. Κανείς δεν ξέρει πως πολλαπλασιάζονται υποψιάζομαι, όμως πως ο πάρα πολύς αυνανισμός μπορεί να δημιουργήσει μίτωση.

Σε κλουβιά είμαστε όλοι. Όταν χρειαστεί, μας πυροβολούν κι εμάς. Πόσοι μετανάστες σκοτώθηκαν στα σύνορα; Τι είναι τα σύνορα; Ένας μεγάλος φράκτης που μέσα του κρατά πολλά ζώα. Ένα κλουβί που κάποια μπορεί να περάσουν σε άλλα κλουβιά και κάποια όχι. Καημένε άνθρωπε. Ο χιμπατζής τουλάχιστο είδε το κλουβί και κατάφερε να ξεφύγει για λίγο. Εσύ δεν βλέπεις καν τα κάγκελα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger