Home » , » Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Σημειώσεις πάνω στον σύγχρονο καπιταλισμό, τον μονοπωλιακό καπιταλισμό

Από giorgis , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 | 7:47 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Συντροφάκι μας ενημερώνει ότι ξεκινάει μια διαδικτυακή παρουσία ασχολούμενος κύρια με "τα διεθνή και οικονομικά θέματα για να προωθήσω -στο μέτρο που μπορώ, και αυτό που αντιστοιχεί στο μπόι μου- τη λενινιστική θεωρία", όπως αναφέρει.

"Η σειρά αυτών των σημειωμάτων που θα ακολουθήσουν σε αυτό το μπλογκ, είναι μια απόπειρα του γράφοντος να ξεδιαλύνει το κουβάρι των αντιθέσεων που χάνεται κάτω από τη ψυχροπολεμική υστερία και τα παραμύθια των στρατευμένων παπαγάλων Δύσης και Ανατολής. Σίγουρα θα κάνει και λάθη σε αυτή την πορεία και θα είναι ευγνώμων σε όποιον και σε όποια συμβάλλει στη γρήγορη διόρθωσή τους (για αρχή, αρκεί η επικοινωνία με σχόλια). Πάντως, κάνει την απόπειρα γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι χωρίς σύγχρονη επαναστατική θεωρία, δεν υπάρχει επαναστατική πράξη. Η συμβολή είναι στο μέτρο των δυνατοτήτων του (εργαζόμενος γαρ) και στο μπόι ενός αγωνιστή που προσπαθεί μέσα από τις αντιφάσεις και τις πλάνες του να σταθεί στον ορυμαγδό των γεγονότων", αναφέρει στο εισαγωγικό του κείμενο ο δημιουργός του ιστότοπου, Σταύρος Σ. και εμείς του ευχόμαστε καλό ταξίδι στον Κυβερνοχώρο.

Επειδή έχουμε δεδομένο ότι σ' αυτή την τοποθεσία θα υπάρξουν αρκετά ενδιαφέροντα κείμενα, -γνωρίζοντας ήδη τον συγγραφέα αυτών των πονημάτων-, θεωρήσαμε σκόπιμο να τοποθετήσουμε το link αυτής της παρουσίας στο blog μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger