Home » , » Οι επιδόσεις στην παραπληροφόρηση και στο γλύψιμο χτίζουν επαγγελματικές καριέρες

Οι επιδόσεις στην παραπληροφόρηση και στο γλύψιμο χτίζουν επαγγελματικές καριέρες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 | 6:31 μ.μ.


Με αφορμή ότι σήμερα υπήρξε η δικαστική ετυμηγορία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας σύμφωνα με την οποία η τότε περιφερειάρχης Αττικής, κηρύχθηκε αθώα για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα το 2017, ενώ με την ίδια δικαστική απόφαση καταδικάστηκε η πρώην δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη (φωτογραφία), η οποία ξιφουλκούσε στα κανάλια κατά της Ρένας Δούρου, πρώτα για τις πλημμύρες και μετά για τις πυρκαγιές, χρήστες του twitter μας θυμίζουν κάποιες ενδιαφέρουσες παραμέτρους της υπόθεσης.

Κάποια δημοσιογράφος, ονόματι Ρέα Βιτάλη, έγραψε πύρινα άρθρο αποδίδοντας βαριές ευθύνες στην Ρένα Δούρου, για τον θρήνο που σκόρπισε τότε ο πύρινος όλεθρος, ενώ ταυτόχρονα φιλοτεχνούσε την αγιογραφία της τότε δημάρχου Μάνδρας. 
Το "επιτελικό νεοδημοκρατικό κράτος" που ανέλαβε στην συνέχεια την κυβερνητική εξουσία, επιβράβευσε τις δραστηριότητες της δημοσιολόγου και την τοποθέτησε "εκπομπάρχισσα" -και κατά συνέπεια παχυλά αμειβόμενη στην κρατική τηλεόραση. Τόμπολα!

Η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ και δη από τον μηχανισμό του Βαγγέλη Βενιζέλου, Ιωάννα Κριεκούκη, δήμαρχος Μάνδρας την εποχή των πυρκαγιών και η οποία σήμερα κηρύχτηκε ένοχη για τις παραλήψεις της, ως προς την αντιμετώπιση του πύρινου ολέθρου, δέχτηκε κι αυτή την νεοδημοκρατική θαλπωρή
Επί πρωθυπουργίας του Ανέμελου και προφανώς λόγο προηγουμένων επιδόσεων -βασικά ως κατήγορος της Ρ. Δούρου - αποσπάστηκε – ως δημόσια υπάλληλος– στην κεντρική υπηρεσία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς. Εξοχα

Σε τέτοιες περιπτώσεις ταιριάζει γάντι η πρόταση που χρησιμοποιούσε ο μακαρίτης Ν. Κακαουνάκης σε σχετικά του κείμενα: "Ετσι παίζεται το παιχνίδι".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger