Home » , » Ο Μητσοτάκης καταστρέφει το μέλλον μας ακόμα μια φορά.

Ο Μητσοτάκης καταστρέφει το μέλλον μας ακόμα μια φορά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 | 11:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μετά το θέατρο στα Ελληνοτουρκικά ήρθε ο λογαριασμός. Κερδισμένες οι ΗΠΑ που τα παίρνουν από δυο μεριές. Μετά την υπογραφή μνημονίου της Τουρκίας, της Φινλανδίας και της Σουηδίας, όπως και την ανακοίνωση των ΗΠΑ πως «οι ΗΠΑ υποστηρίζουν απολύτως τον εκσυγχρονισμό του στόλου των μαχητικών της Τουρκίας γιατί αυτό συνεισφέρει στην ασφάλεια του ΝΑΤΟ, άρα και στην αμερικανική ασφάλεια», οι δικοί μας πλιατσικολόγοι βρήκαν ευκαιρία, να πάρουν κι άλλες μίζες. 40 αόρατα παλτά F-35 θα ζητήσουμε από τις ΗΠΑ!

«Πόσο πάει»; Αυτό λένε σ’ αυτές τις περιπτώσεις. 3 «παλτά» είναι 1 δις! Οπότε 40 είναι κάπου 13 δις στρογγυλά. Που θα τα βρούμε; Θα κόψουμε 300 ευρώ από τους συνταξιούχους; Κάποιος θα πει «είναι λιγότερα» γιατί το αεροπλάνο κοστίζει 180.000.000 δολάρια. Ναι, χωρίς οπλισμό κλπ. Η εκπαίδευση και όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα αεροσκάφος, εκτινάσσουν το κόστος. Το ερώτημα παραμένει. Γιατί να δώσουμε τόσα χρήματα; Τα έχουμε; Μας περισσεύουν; Που θα τα βρούμε; Τι περικοπές, τι θυσίες θα γίνουν; Ξέρουμε από ποιους. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν οι πάμπλουτοι.

Πέρα από το γεγονός πως αυτά που παίρνουμε δεν είναι για τους Τούρκους, κι αυτό θα το διαπιστώσουμε όταν υπάρξουν ξανά Ίμια, Κύπρος κλπ, πέρα από το ότι θα ενταθεί η κούρσα εξοπλισμών, μια τέτοια αγορά υπονομεύει το μέλλον των παιδιών μας. Θα χρεωθούμε ως το λαιμό! Για να πληρωθούν τα όσα ήδη πήραν κόπηκαν κονδύλια από Παιδεία κι από Υγεία. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς γιατί δεν έχουμε γιατρούς και νοσοκομεία. Έχουμε τεράστια κενά στα σχολεία και στα νοσοκομεία κι εμείς παίρνουμε ακόμα περισσότερα όπλα στέλνοντας την ίδια στιγμή οπλισμό σε ξένη χώρα! Παράνοια!

Φυσικά το ξέραμε, το είπαμε, γνωρίζαμε πως το είχαν προγραμματίσει από καιρό, απλά το έβγαλαν σήμερα, για επικοινωνιακούς λόγους, γιατί έπαθαν το κάζο με την Τουρκία. Αφήστε τους γείτονες να χρεοκοπήσουν αυτοί, δεν είναι ανάγκη να πέσουμε πρώτοι στον γκρεμό. Ανοίξαμε μια κούρσα εξοπλισμών η οποία δε θα μας βγει σε καλό, όπως δε μας βγήκαν οι προηγούμενες. Πριν την Κύπρο οι προδότες χουντικοί έλεγαν πως ήμασταν πανίσχυροι, αγόραζαν συνέχεια όπλα. Όταν έγινε η επιστράτευση από τα Lild, δεν έδωσαν ένα μπουκάλι νερό, όχι όπλο.

Θέλετε πραγματικά να δώσετε το μισό σας μισθό και σύνταξη, για να πάρουν μίζες οι κηφήνες; Γιατί δεν κάνουν έρανο να δούμε πόσα επιτέλους θα μαζέψουν; Πόσοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν πόσα; Ο Μητσοτάκης καταστρέφει το μέλλον μας ακόμα μια φορά. Θα μας ρημάξει εντελώς και μετά θα τσακιστεί να φύγει. Όταν θα έρθει το νέο χειρότερο Μνημόνιο και χρεοκοπήσουμε, θα μας βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό, αυτοί που σήμερα μας πουλάνε φύκι για μεταξωτή κορδέλα. Θα μας πουν πάλι να πουλήσουμε νησιά για να ξεχρεώσουμε. Τότε θα δούμε πάλι τους δούλους της ΝΔ να σκύβουν και γλείφουν πισινούς τοκογλύφων. Αν έχουμε μυαλό όμως εμείς, οι υπόλοιποι, πρέπει να τους σταματήσουμε. Όχι άλλο πλιάτσικο!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger