Home » , » Η "ανταμοιβή" για την "προσφορά στην παράταξη"

Η "ανταμοιβή" για την "προσφορά στην παράταξη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 | 9:49 μ.μ.

Μια - μια σκάνε οι "προσφορές προς την παράταξη" και αναμένουν την "ανταμοιβή" τους που στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζονται στην απόκτηση δεξιάς κοινοβουλευτικής έδρας. 

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι η Ν.Δ., θα χαρίσει έδρα Επικράτειας -ήταν ιδιαίτερη η "προσφορά" του Πρύτανη του ΑΠΘ Νίκου Παπαϊωάννου - "αρχιστράτηγου" στον "πόλεμο κατά της κουκούλας"- απαλλάσσοντας τον να μπει στο κυνήγι της ψηφοθηρίας.

"Το να φέρει εδώ και 25 χρόνια πολλές συνδικαλιστικές νίκες στην παράταξή" όπως δηλώνει η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, δεν την καθιστά ικανή να εξασφαλίσει άκοπα βουλευτική έδρα. Χωρίς να παραγνωρίζεται το προσόν της αναγνωρισιμότητας, -που το έχει αποκτήσει με την αξία της με τις εκατοντάδες παρεμβάσεις που έχει κάνει στα ΜΜΕ για να απαλλάξει την κυβέρνηση από τις εγκληματικές της ευθύνες ως προς την διαχείριση της πανδημίας-, οι κομματικές επιδόσεις της δεν θεωρούνται ισάξιες του Πρύτανη του ΑΠΘ. 

Ετσι, ουσιαστικά σήμερα η Μ. Παγώνη, με συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ουσιαστικά προαναγγέλλει την κάθοδο της στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. («Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές. Όταν αποφασιστεί να γίνουν, τότε μπορεί να συζητήσουμε και το εάν θα θέσω υποψηφιότητα», μας είπε συγκεκριμένα, αλλά δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτή η αναφορά για την "προσφορά της στην παράταξη" αν δεν το είχε συναποφασίσει με την Ν.Δ. Δεν συνηθίζεται εξ άλλου να καλείσαι σε συνέντευξη για συνδικαλιστής και να μιλάς ως επαγγελματικό στέλεχος, κάνοντας μάλιστα αντιπαράθεση με την υφυπουργό Υγείας. Στην συνέντευξη της όταν ρωτήθηκε μιμείται  την πορεία της Μίνας Γκάγκα, απάντησε ότι η κυρία Γκάγκα δεν ήταν συνδικαλίστρια, «ποτέ δεν ασχολήθηκε και ξαφνικά βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και στο υπουργείο Υγείας, ενώ εγώ ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά εδώ και 25 χρόνια και έχω φέρει πολλές νίκες στην παράταξή μου»).

Αν έχει κάποια αξία αυτή η ανάρτηση είναι για να δούμε ποιες ήταν οι πολιτικές σκοπιμότητες ενός ατόμου, από τα βασικά που είχαν αναλάβει για την διασπορά της θανατηφόρας πανδημίας, και την κυβερνητική αντιμετώπισή της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger