Home » , » Αφού πήγαινε γυρεύοντας ...

Αφού πήγαινε γυρεύοντας ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 | 1:00 μ.μ.


Εντυπωσιακά εύστοχος ο τρόπος με τον οποίο χρήστης του twitter έσπευσε να συμπληρώνει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Κουρτάκη, που αναδημοσίευσε στην διαδικτυακή της παρουσία  η Φερονίκη (Νίκη) Τζαβέλλα.

Αν το αγνοείτε η "κ" αυτή υπήρξε στέλεχος του πολιτικού μορφώματος του Καρατζαφέρη, και έχει πολιτογραφηθεί στην πολιτική αγορά ως "υπηρέτης όλων των αφεντάδων", Στο βιογραφικό της έχει μείνει η μνημειώδης δήλωσή της ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει ολοκαύτωμα ο ελληνικός λαός στο όνομα της "ενωμένης Ευρώπης".

Δυστυχώς για την ίδια δεν κατόρθωσε να συνεχίσει την ευρωβουλευτική αργομισθία της όταν χρεοκόπησε το κόμμα του Καρατζαφέρη και αυτή έκανε μεταγραφή στο γαλάζιο μαντρί της Ν.Δ. 

Οτι και να έκανε δεν κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρο της, να εκλεγεί ευρωβουλευτής με την Ν.Δ  παρά τα Χριστεμπορικά τροπάρια που έψαλε, για ψηφοθηρία. (Βλέπετε, οι θρησκόληπτοι όσο πάνε και λιγοστεύουν και τέτοιες παλαιοκομματικές μέθοδοι προς "άγρα ψήφων", συνήθως συναντούν τον χλευασμό και τη ειρωνεία).

Επίσης αποδείχθηκε ατελέσφορο και το έξοχο ξέπλυμα σε παιδεραστές, φασίστες και ρατσιστές, στοχεύοντας στο ακροδεξιό εκλογικό ακροατήριο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger