Home » , » Οταν η Ζωή συναντά τον Φαήλο ...

Οταν η Ζωή συναντά τον Φαήλο ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 | 10:17 μ.μ.

Πριν κάποια χρόνια είχαμε γράψει αναλυτικά για τον ρόλο που διαδραματίζει η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το οποίο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση -από τα λεφτά όλων μας δηλαδή- και εποπτεύεται από τον  υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. 

Μια σχετική αναφορά είχαμε κάνει και στην ανάρτησή μας, "Τα σύγχρονα μοναρχοφασιστικά χουντικά μορφώματα, στοχοποιούν τον Ν. Μπογιόπουλο", όταν η Ένωση Αποστράτων (ΕΑΑΣ), είχε μηνύσει τον δημοσιογράφο, για δημοσίευμά του, αξιώνοντας την καταβολή 70.000 ευρώ για «ηθική βλάβη» και τη φυλάκισή του για 6 μήνες «ως μέσον εκτελέσεως της απόφασης που θα εκδοθεί».

Δεν είναι δηλαδή μια απλή συλλογικότητα με ένα Δ.Σ., που αποφασίζει ότι θέλει και δίνει απολογία μόνο στα μέλη του. Την ευθύνη για την λειτουργία αυτής της Ενωσης την έχει αποκλειστικά η κυβέρνηση. 
Και ρωτάμε: Εγκρίνει την σημερινή μάζωξη που κάνει στο Βελλίδειο και την πρόσκληση προς τους πολίτες με θέμα "Καταγγέλλουμε την Συμφωνία των Πρεσπών"; (Ας μην γίνουμε κουραστικοί επαναλαμβάνοντας ποια είναι η επίσημη κυβερνητική θέση γ' αυτό το θέμα).

Για την αθλιότητα της Ζωής Κωνσταντινοπούλου να εμφανιστεί ως ομιλήτρια σ' αυτή την φασιστομάζωξη τι να πούμε; Ας το προσπεράσουμε ασχολίαστο. 

Το πιθανόν είναι ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να απολαύσει το χειροκρότημα των ακροδεξιών και τους τους ένθερμους εναγκαλισμούς που θα έχει με Κρανιδιώτη - Μπογδάνο που με το μόρφωμα τους στηρίζουν αυτή την εκδήλωση. Θεωρούν αυτοί ότι "με την άθλια αυτή συμφωνία, η τραγικά τότε κυβερνώσα αριστερά, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, εκεί που έγινε μέσα στην χωριστική κομμουνιστική ανταρσία το συνέδριο του ΝΟΦ, των επίδοξων αποσχιστών, με παρουσία του Ζαχαριάδη και άλλων της προδοτικής ηγεσίας του ΚΚΕ".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger