Home » , » Μια απάντηση στα σκουλήκια της ΝΔ από το διαολάκι και μένα.

Μια απάντηση στα σκουλήκια της ΝΔ από το διαολάκι και μένα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 | 6:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Μη στέλνετε παιδάκια στον άλλο κόσμο. Πάνε Παράδεισο και γίνονται άγγελοι. Στείλτε μερικά καθάρματα, δεξιούς. Έχουμε κενά καζάνια στην Κόλαση.

Τα αποβράσματα της ΝΔ λένε πως δεν έχει καμία σχέση το εμβόλιο με τους ξαφνικούς θανάτους των παιδιών.

Που το ξέρουν τα τρολλάκια, τα καθικάκια; Είναι γιατροί;

Ο κόσμος θέλει απλά να το ερευνήσουν.

Ε ρε καυτή πίσσα που τους περιμένει στο σπα της Κόλασης!

Τι είπε ο Ιησούς για τα παιδιά;

Οι γερμανοτσολιάδες περιμένουν τους νεοδημοκράτες, τους απογόνους τους».

(Το Διαβολάκι).

Μας λένε πως τα περισσότερα παιδιά που πέθαναν είναι ανεμβολίαστα. Ναι και τα περισσότερα παιδιά που ζουν είναι επίσης ανεμβολίαστα.

Για να δούμε λοιπόν τα στοιχεία, τα πραγματικά.

1) Κάθε χρόνο πεθαίνουν ξαφνικά 2-3 παιδιά στη χώρα μας. Φυσικά οι συνολικοί θάνατοι είναι δυστυχώς πολλοί περισσότεροι, αλλά έχουν φανερή αιτία.

2) Τα εμβολιασμένα παιδιά είναι μειοψηφία. Επομένως θα έπρεπε στατιστικά λιγότερο από ένα παιδί το χρόνο να φεύγει ξαφνικά από κοντά μας.

Όταν λοιπόν πεθαίνουν αρκετά παιδιά εμβολιασμένα μέσα σε λίγες μέρες, οφείλουν οι επιστήμονες να το εξετάσουν.

Δεν υπάρχει φάρμακο χωρίς παρενέργειες. Το θέμα είναι να δούμε πόσο αυτές οι παρενέργειες επιτρέπουν ή όχι τον εμβολιασμό σε μικρές ηλικίες.

Θυμίζουμε πως η θνητότητα του κορονοϊού στα παιδιά είναι 1 στα 116.216 κρούσματα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ή ποσοστό 0,00086%!

Γι αυτό ακριβώς το λόγο εκφράσαμε την επιφύλαξη για τον εμβολιασμό στα παιδιά. Είχαμε γράψει πως υπάρχει περίπτωση, μόνο όσον αφορά τα παιδιά, να έχουμε περισσότερους θανάτους από το εμβόλιο παρά από τον κορονοϊό.

Περιμένουμε τα αποτελέσματα σοβαρής έρευνας. Καλό θα ήταν να μην μπλεχτούν πολιτικές σκοπιμότητες.

Άλλωστε φάνηκαν τα αποτελέσματα της πολιτικής της ΝΔ: 30.000 νεκροί, από τους πρώτους σε νεκρούς ανά εκατομμύριο. Μην την πληρώσουν και τα παιδάκια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Ιουνίου 2022 στις 6:55 μ.μ.

Δεν ξερω εαν αυτος ο λεχριτης γεννητορας εανηκει στους στοκαρισμενους Κουλιστας,ή παχυναν οι τσεπες του παντελονιου του.Το να σκυλευεις τη μνημη ενος αγγελου για ιταμους λογους,σε κατατασσει περα απο τα ορια του καθαρματος.Ειναι θλιβερο και βαρβαρο να υποκρινεσαι την υπερτατη θλιψη,ευτελιζοντας το ανθρωπινο Γενος.Λυπαμαι αλλα γονεις,αποκτηστε καποια αξια υπηρετωντας την σωστη κηδεμονια.Και μην ξεχνατε.Μετα τη Πεντελη,το Αγλαια,το" Χαμογελο του παιδιου" ηρθε η ωρα για την Πατρα.Και δεν ειναι ο καιρος να "χορεψουμε με τους παιδοκτονους"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger