Home » , » Eξαλλος ο Άρης Πορτοσάλτε

Eξαλλος ο Άρης Πορτοσάλτε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 | 9:00 π.μ.

Πηγή: Ολγα Στέφου - "Αυγή"

Πάλι ήταν έξαλλος ο  Άρης Πορτοσάλτε χθες το πρωί. 0 Μελανσόν είναι δεύτερη δύναμη, ο Μακράν δεν βρίσκει συμμάχους και εκνευρίστηκε, Είπε ότι είναι ανισόρροπη και παλαβή η Αριστερά στη Γαλλία, "Πώς μιλάς έτσι, βρε Άρη:" του απάντησαν, «Οχι. είναι παλαβή η Αριστερά» επέμεινε αυτός.

Νεύριασε, παιδί μου. είπε στo τέλος κι ένα «Άντε παράτα μας» στον Φοίβο Κλαυδιανό κι έφυγε. Εν τω μεταξύ, το θέμα ταυ δεν ήταν καν η άνοδος της Μαρίν Λεπέν. Στο κάτω-κάτω, στην Ελλάδα τους "Μαρίν Λεπέν" τους έχουμε ενσωματώσει στην κυβέρνηση Το πρόβλημά του ήταν ο Μελανσόν που δεν θέλει τον Μακρόν Άρα;

Άρα είναι ψυχιατρικό περιστατικό.

Μην αναλύσουμε τώρα πόσο ρατσιστικός είναι ο λόγος του Αρη Πορτοσάλτε για τις ψυχικές νόσους. Ο Αρης Πορτοσάλτε κάνει καριέρα ως ρατσιστής ούτως ή άλλως. Αλλά να δούμε λίγο τι έγινε μετά. Γιατί, αφού είπε τρελούς τους Γάλλους αριστερούς, αφού αντέδρασε τα πάνελ, απάντησε ότι ο Μελανσόν τον έχει βρίσει τον Τσίπρα

Ε, και τι, καλέ κύριε Παρτοσάλτε μου; Για να του κρατήσουμε μούτρα το λέτε αυτό; Να συμφωνήσουμε ότι η γαλλική Αριστερά είναι ανισόρροπη επειδή είχε ο Μελανσόν τσαντιστεί με τον Τσίπρα Και τι σε κόφτει στο κάτω-κάτω; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι πανηγύριζες τότε.

Πάντως. όλος ο καυγάς για το πάπλωμα γίνεται. Δηλαδή την Ουκρανία. Ο Μακρόν είναι με τον πόλεμο, ο Μελανσόν δεν είναι και η Λεπέν είναι γενικώς με το χάος, αλλά πιο πολύ με το ρωσικό χάος - και τους πνιγμένους μετανάστες στη Μεσόγειο.

Γι' αυτό είναι ανισόρροπη η γαλλική  Αριστερά, Δεν θέλει πόλεμο και δεν συμπαθεί τον Μακρόν που διέλυσε τα εργατικά. Ξέρετε ποιος άλλος έχει τα ίδια χαρακτηριστικά έτσι; Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

21 Ιουνίου 2022 στις 9:50 π.μ.

Σέ λίγο όπως μας οδηγεί το Β Κ, θα πιστέψουμε οτι είναι αριστερός ο Μελανσόν και ο Συριζα. Δεξιές παρατάξεις είναι και οι δύο, σε λάιτ εκδόσεις.

22 Ιουνίου 2022 στις 7:01 π.μ.

Έχει χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα με τους κραγμένους σοσιαλδημοκράτες που "βαφτίζονται" αριστεροί, λένε ναι στους πολέμους σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη και έχουν ως ευαγγέλιο την ΕΕ και το ευρώ !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger