Home » , » Πόλεμος από τα Lidl Ελλάδας με γειτονική και σύμμαχο Τουρκία.

Πόλεμος από τα Lidl Ελλάδας με γειτονική και σύμμαχο Τουρκία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 | 10:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πόλεμος! Ή μήπως Πω λαιμός; Πόλεμος από τα Lidl, πόλεμος του καναπέ και νέο έπος του εβαπορέ! Όσο εμείς γράφουμε, εσείς παραγγείλετε κονσέρβες. Θα χρειαστεί το κονσερβοκούτι.

Μα σοβαρά, θα κάνουμε πόλεμο, τώρα, που έρχονται τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα; Εκτός αν είναι θέατρο. Γιατί να μην έρθετε Ελλάδα να δείτε και πόλεμο, όπως αν πηγαίνατε Ουκρανία; Χορός, φαϊ, τραγούδι, μάχες, στριπτίζ, ποτό και μαύρη αγορά. Όλα σε ένα πακέτο! Αυτές είναι προσφορές. Καλαμάρια; Από 100, 200 ευρώ, γιατί τα ψάρεψε υποβρύχιο. Στα 20 σουβλάκια, μια ρουκέτα δώρο.

Θα πάρουμε τις σάρισες να πάμε στο Ιράν να πάρουμε τα πλοία. Όχι; Βάζουμε φουστανέλες και παίρνουμε την Πόλη; Πείτε μας όμως τι να ντυθούμε, αλλιώς στην επιστράτευση θα πάμε με μαγιό. Με μαγιό θα γυρίσουμε, αν θυμάμαι καλά από την τελευταία επιστράτευση της προηγούμενης χούντας.

Τουλάχιστο τώρα υπάρχει δικαιολογία. Στείλαμε τα όπλα στην Ουκρανία. Μην κουβαλάνε πέτρες στα κιβώτια. Που λέτε, το 74 μας είχαν αφήσει σε κάτι χωράφια. Ποια όπλα; Ούτε κονσέρβα οι άθλιοι, ούτε ένα μπουκάλι νερό! Κι έκανε μια ζέστη… Οι παλιότεροι θυμούνται.

Τώρα όμως; Θα πάρουμε μαζί τον καναπέ. Να έχουμε που να κάτσουμε. Και χαρτί υγείας, από αυτό που δεν έχουν στη Βενεζουέλα, έχουν όμως πετρέλαιο, κι όλοι τους κάνουν τεμενάδες. Εμάς μας έχουν χεσμένους, γι αυτό ακριβώς θέλουμε μπόλικο χαρτί.

Λοιπόν να δούμε ποιοι δεν θα πολεμήσουν. Οι δεξιοί! Αυτοί πάνε με τον κατακτητή. Όσο υπάρχει Ειρήνη κάνουν το στρατηγό, στην πρώτη δυσκολία όμως εξαφανίζονται για να εμφανιστούν πάλι ως δοσίλογοι και μαυραγορίτες.

Οι πλούσιοι και οι πολιτικοί. Αυτοί έχουν να κερδίσουν από τον πόλεμο και γι αυτό το λόγο δεν πολεμούν: Αφού θα κερδίσουν βρέξει χιονίσει, γιατί να πεθάνουν; Πάνε Ελβετία καλύτερα. Ή παραδεισένια νησιά.

«Σε μαγικά νησιά θέλω να βρεθούμε
εκεί που οι οφ σορ συνέχεια ξεπηδούνε…»

Τα συνήθη κορόιδα θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Κι αν πεθάνουν μερικές χιλιάδες, φτωχοί είναι μωρέ, έχουμε μπόλικους.

Αλλά δεν πρόκειται. Γιατί όπως την προηγούμενη χούντα έτσι, και δώσουν όπλα, τη βάψανε! Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά το βλέπω χλωμό με την Τουρκία. Με Ρωσία ίσως. Πάντως όποιος θέλει πόλεμο, υπάρχει η Ουκρανία. Μειώνονται οι στόχοι και θέλουν νέους. Όσοι είναι ναζί να πάνε. Η μόνη περίπτωση να πάρουν Ελληνικά όπλα. Μετά οι Ρώσοι θα τους κάνουν κεφτέδες.

Κόλπο είναι. Θέατρο. Βαρελότο. Για να μην ασχοληθούμε με διαφθορά, μαύρη αγορά και για να πάρουν μίζες από τα όπλα. Όταν σας έρθει ο λογαριασμός, πείτε στον Κούλη, που θέλει τη συναίνεσή μας για να μας ρημάξει, να τον πληρώσει αυτός.

Άντε, πείτε το, τι άλλο θα αγοράσετε να το στείλετε μετά Ουκρανία;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger