Home » , » Με αφορμή την σημερινή δημοσκόπηση της Alco, θυμίζουμε το "κάρφωμα" που είχε κάνει στον ιδιοκτήτη της, ο πρώην συναγωνιστής του Π. Καμμένος

Με αφορμή την σημερινή δημοσκόπηση της Alco, θυμίζουμε το "κάρφωμα" που είχε κάνει στον ιδιοκτήτη της, ο πρώην συναγωνιστής του Π. Καμμένος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 | 10:03 μ.μ.


Η κάτι καλό πίνουν και δεν μας δίνουν οι δημοσκόποι ή εμείς ζούμε σε άλλο κόσμο. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο τα αποτελέσματα ερευνών του εκλογικού σώματος, ως προς την πρόθεση ψήφου του στις προσεχής βουλευτικές εκλογές να είναι αγορασμένα οπότε, πάσο. Σύμφωνα εξάλλου με το δόγμα της "ελεύθερης αγοράς" ο "πελάτης έχει πάντα δίκιο".

Αλλά ρε παιδιά, κάποιο ρετουσάρισμα δεν χρειάζεται στα δημοσκοπικά αποτελέσματα που μας παρουσιάζεται τουλάχιστον για να μην προκαλούν μειδιάματα, αλλά μόνο αδιαφορία;.

Και προφανώς αναφερόμαστε στην δημοσκόπηση της εταιρείας Alco που παρουσιάστηκε σήμερα από την τηλεόραση Open.

Εμας πάντως το αρχείο μας, μας θύμισε ποια είναι η εταιρεία ALCO, από ποιον έχει ιδρυθεί και διευθύνεται.

Αναφερόμαστε στον κ. Κώστα Παναγόπουλο. Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο υπήρξε συναγωνιστής και φίλος του Πάνου Καμμένου στην ΟΝΝΕΔ. Οπως έχει δηλώσει ο πρώην επικεφαλής των αλήστου μνήμης ΑΝΕΛ, η Ν.Δ διόρισε Παναγόπουλο από τον Οκτώβρη του 2012 στην παχυλά αμειβόμενη θέση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, ενώ του παρείχε κρατικές χορηγίες για άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του. Στην ίδια θέση τον διατήρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υποθέτουμε ότι παρόμοιες "χορηγίες" , θα του προσφέρει και σήμερα η κυβέρνηση των "αρίστων".

Εύκολα δηλαδή μπορεί να αντιληφθεί κανένας", ότι "α αποτελέσματα των δημοσκοπικών μετρήσεων της εταιρείας του Παναγόπουλου, έχουν την ίδια αξία με αυτά που παρουσιάζει το "μαγαζί" της GPO, του υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ., Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος μόλις πριν τρεις μέρες πριν το δημοψήφισμα που έγινε σαν χτες το '15, μας παρουσίαζε τα αποτελέσματα "μεγάλης δημοσκοπικής έρευνας" και μας έλεγε ότι θα διεξαχθεί ντέρμπι για τον αν επικρατήσει το 'ΝΑΙ" ή το "ΟΧΙ"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger