Home » , » Οχι με πάταγο, αλλά με λυγμό ..

Οχι με πάταγο, αλλά με λυγμό ..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 | 11:00 π.μ.

Πηγή: Ολγα Στέφου - "Αυγή"

Που λέει κι ο ποιητής...

Από τη μία. κάνουν με το Αιγαίο ό,τι έκανε στην Κύπρο η Χούντα. Από την άλλη. Στο μεγαλύτερο σκάνδαλο, αυτό της Novartis, έρχεται να τους επιτεθεί πιο δυνατά. Κατέρρευσαν όλα τα επιχειρήματα κατά της Τουλουπάκη. Όλα. Ούτε σκευωρία ούτε προβοκάτσια Υπάρχει έγκλημα και είναι σαφές. Εχουμε χρεώσει τα ταμεία της Ε Ε. για να καλύψουν τα δικά μας ασφαλιστικά.

Κι από την άλλη, έχουμε το Αιγαίο. Θα το πω ελληνοτουρκικό. Υπάρχει κοινός παρονομαστής, όμως κι αυτός είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ορίστε, λοιπόν, ο Εφιάλτης του 21ου αιώνα. Και το σκάνδαλο το «απογείωσε·, και το Αιγαίο το «παρέδωσε». Και ΕΔΕ διέταξε, και έφαγε το κράξιμο της αρκούδας.

Γιατί τον κρατάνε είναι το θέμα όμως. Εκτός από ψηφοφόρους, τι άλλο έχει; Τι ξέρει: Αλλά είναι και το άλλο. Ο Άδωνις πάει πακέτο με Βορίδη και Πλεύρη. το «τρίο Χούντα». Και μιλάμε για πολλές, πάρα πολλές ψόφους. Και πολλές, πάρα πολλές έριδες μετά. Όσο κι αν χτυπιέται ο πρωθυπουργός ότι θα εξαντλήσει τετραετία, οι εκλογές έρχονται.

Φαίνεται πως ο Αδωνις θα είναι το τέλος του Κυριάκου. Το έχουν οικογενειακό στο σόι του. Ο πατέρας έπεσε από τον Σαμαρά και δεν ξαναβγήκε ποτέ, ο Κυριάκος θα πέσει από τον Αδωνι. Τουλάχιστον γίνεται σαφές ένα πράγμα: σε εθνικά ζητήματα δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στους δεξιούς.

Από τύχη υπάρχει ακόμη η χώρα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger