Home » , » Η ελπίδα κατοικεί στη Νέα Σμύρνη

Η ελπίδα κατοικεί στη Νέα Σμύρνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 | 7:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το τσούξιμο των δεξιών παρασίτων για τη συναυλία του Λεξ στη Ν. Σμύρνη είναι απερίγραπτο. 25.000, κυρίως νέοι, τραγουδούσαν «Μητσοτάκη γαμιέσαι».

Είναι η πόλη που πέρυσι τσάκισε τους μπάτσους και χάρη σ’ εκείνες τις κινητοποιήσεις μαζεύτηκαν λίγο τα χουντικά αποβράσματα της ΝΔ. Η ελπίδα κατοικεί στη Νέα Σμύρνη.

Ας δούμε λίγα σχόλια από τον κόσμο.

«Χιλιάδες κόσμος στον ΛΕΞ χτες στη Νέα Σμύρνη.

Χωρίς προβολή, χωρίς κάλυψη, χωρίς social media, χωρίς μιντιακα «κυκλώματα».

Φαίνεται, ο κόσμος αναπνέει μακριά από το φακό.

«Παιδιά του παγετού, παιδιά του καύσωνα είμαστ' όλοι / Δίχως μέλλον τριγυρνάμε μες στην άκαρδη πόλη»».

«Αποθεώθηκε, μαθαίνω, ο Μητσοτάκης από 25.000 κόσμο χτες στη Νέα Σμύρνη».

«Υπάρχει ακόμη ελπίδα εκεί έξω! Καταλάβατε τώρα γιατί όλοι τρέμουν τη νέα ανυπότακτη γενιά των social media; Ο ΛΕΞ χωρίς να προβάλλεται από κανένα συστημικό ΜΜΕ γέμισε στάδιο με 25.000 κόσμου!»

«Όσο κάποιοι ατάλαντοι wannabe gangsters από τα λιντλ παίζουνε φαπούλες για να κάνουν ντόρο, ο ΛΕΞ μαζεύει 20.000 κόσμο κάνοντας χαμό στη Νέα Σμύρνη, στην μεγαλύτερη ραπ συναυλία στην ιστορία της χώρας. Ρισπέκτ».

Είναι φανερό πως οι νέοι έχουν εξοργιστεί από την κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα δεν έφτανε η ανεργία, η ακρίβεια, η φτώχεια, η ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, συκοφαντήθηκαν άδικα από τα ΜΜΕ για να μετατεθούν οι εγκληματικές ευθύνες της ΝΔ όσον αφορά την πανδημία.

Επίσης έγινε παρέμβαση για τον Αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. «Ο αγώνας για την ελευθερία του ενός είναι αγώνας για την ελευθερία όλων». Είναι προκλητικό να βγαίνουν έξω οι νεοδημοκράτες δολοφόνοι και βιαστές, ενώ στερούνται των δικαιωμάτων τους πολιτικοί κρατούμενοι και αγωνιστές.

Η χούντα θα πέσει, η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger