Home » , » Συμβάντα ...

Συμβάντα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 | 9:21 μ.μ.


Δεν νομίζουμε ότι έχουμε δώσει την αίσθηση ότι έχουμε πρόβλημα να παραθέτουμε ειδήσεις, ή απόψεις που μας στέλνεται στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. 

Αυτό που επίσης θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον επιστολογράφο μας, ο οποίος μας έστειλε την παραπάνω φωτοσύνθεση, είναι ότι κάθε συντάκτης του ιστότοπου μας, που υπογράφει την ανάρτησή του, εκφράζει την προσωπική του γνώμη και όχι με υπεύθυνο τρόπο, την πολιτική κάποιου κόμματος. 

Β.Κ: Εδώ όμως πρέπει να κάνουμε μια παρένθεση, γιατί αναφέρονται γεγονότα που έχουν συμβεί πριν πάνω από μια δεκαετία, -συγκεκριμένα τον Οκτώβρη 2011- και οι είναι λογικό πάρα πολλοί αναγνώστες/ες μας να τα αγνοούν.

Ναι ήταν απαράδεκτο, -κατά την άποψη μας-, δυνάμεις το ΚΚΕ να περιφρουρούν το αστικό αστικό κοινοβούλιο. Ομως αυτή είναι μόνο η μια πλευρά των γεγονότων που έγιναν τότε. Υπήρξαν και άλλα πάρα πολύ σημαντικά γεγονότα, με σημαντικότερο ότι η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της τρόικας, της ΕΕ και του ΔΝΤ έβαψε τα χέρια της με αίμα. Με το αίμα του άνεργου οικοδόμου Δημήτρη Κοτζαρίδη, μέλους του ΠΑΜΕ. Παράλληλα όμως είχαν δράσει και ομάδες με καθαρά προβοκατόρικους στόχους.

Διαβάστε την τοποθέτησή μας, που είχαμε κάνει τότε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

10 Ιουλίου 2022 στις 9:48 μ.μ.

Η βλακεία και η αντικκε τύφλωση βλάπτει σοβαρά τους συριζαιους και κάποιους που το παίζουν επαναστάτες και βλέπουν εξεργεσεις στον ύπνο τους

12 Ιουλίου 2022 στις 4:48 μ.μ.

Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε το δάχτυλο…

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger