Home » , » Νεοδημοκρατικά γίδια.

Νεοδημοκρατικά γίδια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 | 6:12 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ας πούμε πως αρρωσταίνει κάποιος και πάει στο Νοσοκομείο. Αντί για γιατρό του φέρνουν να τον εξετάσει έναν παπά! Πως λέτε να αισθάνεται; Καλύτερα ή χειρότερα; Αυτή είναι μια απάντηση σε δεξιό κομματόσκυλο που μας ρωτάει, αν θέλουμε εμβολιασμένους ή ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Θέλουμε γιατρούς, νοσηλευτές, εντάξει γαλάζιε βλάκα με περικεφαλαία;

Όταν η συμμορία της ΝΔ προσλαμβάνει παπάδες και μπάτσους αντί για υγειονομικούς και εκπαιδευτικούς, δεν μπορεί παρά να βγάλει το σκασμό, αλλιώς προκαλεί περισσότερο.

Το ίδιο με τις δολοφονίες. Όταν η εγκληματική οργάνωση της Νέας Δικτατορίας βγάζει έξω δολοφόνους και βιαστές παιδιών δεν μπορεί να λέει οτιδήποτε για εγκληματικότητα.

Ακόμα χειρότερα τα ΜΜΕ, όπως ο βόθρος του ΑΝΤ1, που παρουσίασε έναν αθώο άνθρωπο, δίπλα σε φωτογραφία του Τσε, ως δολοφόνο του πρώην Ιάπωνα πρωθυπουργού! Γι αυτό πιάνουμε πάτο όσον αφορά την ελευθερία του τύπου και την ενημέρωση. Μην ξεχνάμε πως ηλικιωμένοι κυρίως βλέπουν τηλεόραση γιατί δεν ξέρουν να ψάξουν στο ιντερνέτ για την αλήθεια. Όταν έχεις το βόθρο να ξεχειλίσει μέσα στο σπίτι, θα βρωμίσεις.

«Η κυβέρνηση έχει αφήσει εντελώς αθωράκιστο το πυροσβεστικό σώμα έχοντας μοναδική επιδίωξη να μετατρέψει τα παπαδίστικα μαγαζιά σε εκλογικά κέντρα της Ν.Δ. Γι’ αυτό η Κεραμέως μονιμοποιεί χιλιάδες παπάδες, αυτό τον στόχο υπηρετούν και οι μαλακίες που λέει ο Κούλης για την παρέμβαση από το χέρι της Παναγίας στις οικοδομικές εργασίες κατασκευής εκκλησιαστικής κατασκήνωσης».

Αν ήμουν Μητσοτάκης, θα έτρεμα τις εκλογές. Θα μάθαινα να πιλοτάρω ελικόπτερο. Η ΔΑΠ έχασε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες κι αυτό δείχνει τι έρχεται με το άνοιγμα της κάλπης. Στους νέους η ΝΔ έχει μονοψήφιο. Η πλειοψηφία είναι εξοργισμένη με την ακρίβεια, τη διαφθορά, τη χούντα. Γι αυτό ο Μητσοτάκης θέλει εκλογές στο τέλος της τετραετίας, ώστε να αρπάξει όσο το δυνατόν περισσότερα, πριν τσακιστεί.

Γι αυτό και εμείς δεν πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές. Το πλιάτσικο θα χειροτερεύσει. Ηδη απατεώνες κομματόσκυλα περιμένουν τις σακούλες με τα ευρώ που θα μοιράσουν οι κηφήνες της ΝΔ στους δικούς τους, όπως έκαναν με τις πυρκαγιές στην Ηλεία. Θα τάξουν τώρα με σκοπό να συνεχίσουν τη λεηλασία και να κλέψουν ακόμα περισσότερα.

Αφού σιχτίρισα τα δεξιά λαμόγια σειρά κάποιων συντρόφων, όχι κακών, αλλά λιγάκι αφελών. «Γιατί το ΚΚΕ δεν στηρίζει αριστερές κυβερνήσεις;» με ρώτησε ένας φίλος που δεν είναι δεξιός, αλλά δεν ψηφίζει το Κόμμα. Θα σας πω τι απάντησα, δυστυχώς δεν μπορώ να περιγράψω το γέλιο που μ’ έπιασε.

Πότε βγήκε αριστερή κυβέρνηση; Αν εννοείς το ΠΑΣΟΚ ή το ΣΥΡΙΖΑ οι μεν κατάντησαν τσόντα του Μητσοτάκη οι δε συνεργάστηκαν με τον εντελώς Καμένο, που είναι τόσο δεξιός, που θέλει να κάνει τους αριστερόχειρες δεξιόχειρες. Όπως ο Παπαδόπουλος.

Πέρα από αυτό, ας πούμε πως παίρνει το ΚΚΕ ένα υπουργείο. Το εργασίας. Προσπαθεί να εφαρμόσει την πολιτική του. Πχ διπλασιασμό του κατώτατου μισθού. Αν φέρει το νομοσχέδιο και δεν το ψηφίσουν οι άλλοι, τι θα κάνουμε; Ή μήπως εννοούν να ψηφίζουμε ό,τι θέλουν αυτοί; Μνημόνια για παράδειγμα. Αφήστε το, τσόντα εμείς δεν γινόμαστε. Η πολιτική πάει πακέτο. Είδαμε που οδηγούν τα «πασαλείμματα».

Ο σύντροφος παρεξηγήθηκε λιγάκι, αλλά η φιλία δεν χαλάει με κάτι τέτοια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιουλίου 2022 στις 10:56 π.μ.

Συμφωνώ και επαυξάνω! Ορθότατος ο mitsos175!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger