Home » , » Μιλάει και ο Πρετεντεράκος, ο τσανακογλείφτης της εκάστοτε εξουσίας

Μιλάει και ο Πρετεντεράκος, ο τσανακογλείφτης της εκάστοτε εξουσίας

Από giorgis , Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 | 4:16 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Λέγαμε κι εμείς …. θα αφήσει ο Πρετεντεράκος τον Πορτοσάλτε να του πάρει την «δόξα» και να απουσιάσει από την συγχορδία των δημοσιοκάφρων που μας παιανίζουν το «νόμος και τάξη» και να μην ρίξει κι αυτός τα εμέσματά του σε όσους έχουν το «θράσος» να μην «συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις». μη επιδεικνύοντας την «πρέπουσα συμπεριφορά» σχετικά με τον θέμα που προέκυψε με την δικαστική απόφαση αποφυλάκισης του παιδοβιαστή;

Στην εποχή της νεοδημοκρατικής «κανονικότητας» που τον δημόσιο λόγο δικαιούνται να έχουν «μόνο οι γνωρίζοντες» -βλ Μπουμτζής, Σίλας, Καμπουράκης και όλο το κανό συναπάντημα- ο «έγκριτος», «γλοιεώδις τύπος, υπηρέτης όλων των αφεντάδων» - όπως ευφυώς τον είχε χαρακτηρίσει ο «Ριζοσπάστης»-, μας κάνει σήμερα μαθήματα "πολιτικής ορθότητας".

Ο τσανακογλείφτης της εκάστοτε εξουσίας, που μέχρι τούμπες κάνει όταν το επιθυμεί ο χρηματοδότης του, ("θες να σου φέρω τον Πρετεντέρη να σου κάνει μια τούμπα;". φέρεται να είπε ο τότε εργοδότης του Σταύρος Ψυχάρης σε μια μυστική συνάντηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό Α, Τσίπρα), ο σαλτιμπάγκος-κλόουν-υπηρέτης των εκάστοτε αφεντικών του, παρουσιάζεται σήμερα δημοσιογραφικό πιστόλι για να υπερασπιστεί "την καλύτερη δημοκρατία που είχαμε ποτέ", από τους "αποσυνάγωγους του δημοκρατικού πολιτισμού"
Και που τους εντοπίζει αυτούς; Μα σ' eke;inoyw οι οποίοι "χειραγωγούν το «λαϊκό αίσθημα», για να επιβάλουν τον εαυτό τους". Τους συγκεκριμένους τους ανιχνεύει, σ' όλους αυτούς, -στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας δηλαδή- που επίκριναν την προκλητική δικαστική ετυμηγορία να αποφυλακιστεί ο παιδοβιαστής.

 "Η δικαιοσύνη απονέμεται οπό δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπικά ανεξαρτησία" μας γράφει ο τρισμέγιστος (προσθέστε εσείς υην λέξη που του ταιριάζει), και όποιος κριτικάρει τις δικαστικές αποφάσεις καταλήγει "στη βαθιά αντιδημοκρατική αντίληψη που λέει «η Δικαιοσύνη στον κατήφορο, η κοινωνία θα αντιδράσει;» (δικηγόρος Κ. Παπαδάκης, 15/7}¨",

 Ο απίθανος αυτός τύπος σήμερα ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό/ Αυτόν που ανακάλυπτε σχέδια εμφυλίου πολέμου, από τον χώρο της "άκρας αριστεράς", και ονειρευόταν να βάλει λουκέτο στις εφημερίδες της αντιπολίτευσης. Ε, πάει πολύ να μας κάνει υποδείξεις δημοκρατικής συμπεριφορά, "ο παπαγάλος και σεξιστής και με ονοματεπώνυμο  Γιάννης Πρετεντέρης", όπως έγραφε η πρώην προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Διαβάστε περισσότερα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger