Home » , » Ενδιαφέρουσες φλασιές του Χατζηνικολάου!

Ενδιαφέρουσες φλασιές του Χατζηνικολάου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 | 8:54 μ.μ.

Ας ξεκινήσουμε με μια εύκολη ερώτηση. Το μαγαζί που έχουν ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με τον Αντρέα Κουρή, η Ανώνυμη Εταιρεία δηλαδή με την επωνυμία «REAL MEDIA ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», έχει υποβάλλει ισολογισμούς για τα έτη 2020 -2021

Απ' ότι ξέρουμε αυτό είναι υποχρεωτικό να γίνει μέσα στους πρώτους τέσσερις μήνες του νέου οικονομικού έτους. Αν όχι, έχουν ευθύνη οι "αρμόδιοι" που σφυράνε αδιάφορα. Δεν μπορεί οι τραπεζίτες να παίρνουν το σπιτάκι κάθε φουκαρά και ο Χατζηνικολάου να χρωστάει εκατομμύρια και να μην τον ενοχλεί κανένας

Το λέμε αυτό γιατί σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ο τελευταίος ισολογισμός της εταιρείας είναι το 2019. Eκεί παρουσιάζεται να έχει το μαγαζί του Χατζηνικολάου ληξιπρόθεσμες οφειλές προς Δημόσιο και Ε.Φ.Κ.Α. σχεδόν 5.000.000 ευρώ. 
Από τότε μεσολάβησε η έξαρση της πανδημίας, τα διαφημιστικά έσοδα του real group είχαν κατρακυλήσει και, υποθέτουμε, ότι τα χρέη του θα έχουν εκτοξευτεί. (Το να χρεωκοπούν επιχειρήσεις δεν σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες τους δεν θησαυρίζουν. Αλωστε αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στον καπιταλισμό.).

Πάμε παρακάτω. Κύριο θέμα στην σημερινή Real news είναι ο εμπρησμός που συνέβη στο κτίριο που στεγάζεται ο όμιλος ΜΜΕ του Χατζηνικολάου. Σε πρωτοσέλιδο κείμενο λοιπόν, μας λέει ο θρησκευόμενος εκδότης ότι ενώ αγνοεί τους φυσικούς αυτουργούς, γνωρίζει πολύ καλά τους ηθικούς αυτουργούς, αυτής της ενέργειας. 
"Είναι αυτοί που στοχοποιούν άκριτα και χωρίς απόδειξη μέσα μαζικής ενημέρωσης και δημοσιογράφους επιδιώκοντας την απαξίωση τους και εντέλει τη φίμωση τους", μας γράφει ο "έγκυρος". Ουπςςς τον Μητσοτάκη φωτογραφίζει ο Χατζηνικολάου; Αυτός έκανε λόγο για "συμμορίτες" και "υπόκοσμο" από το βήμα της βουλής αναφερόμενος σε έντυπα και δημοσιογράφους!!! Τι φλασιά του Χατζηπαπάρα ήταν αυτή;!

Και συνεχίζει ο "έγκυρος" αναφερόμενους στους ηθικούς αυτουργούς του εμπρησμού: "Είναι αυτοί που -τα τελευταία χρόνια ρίχνουν συστηματικά λάσπη στους λειτουργούς της ενημέρωσης". Ξανά Ουπςςς! 
Την Κομισιόν και τους "Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα", θεωρεί υπεύθυνους ότι καθοδήγησαν το χέρι των εμπρηστών ο κύριος Νίκος; Γιατί αυτοί είναι που θεώρησαν ότι οι περισσότεροι "λειτουργοί της ενημέρωσης" στην χώρα μας είναι παπαγαλάκια και έριξαν την Ελλάδα στην 108η θέση, ως προς την ελευθερία του Τύπου  (από την 70ή θέση που ήταν πέρυσι).

Και κλείνει τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών με την πρόταση: "Είναι τέλος αυτοί που κινούνται φορώντας κουκούλες στον βούρκο του διαδικτύου και χρησιμοποιούν χωρίς ηθικούς φραγμούς, έμμισθα, κατευθυνόμενα trolls για να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να ¨¨δολοφονούν¨¨ χαρακτήρες", 
Εδώ κ Νίκο μας έπιασες αδιάβαστους. Σε κάτι Ομάδες Βρομιάς πάει το μυαλό μας, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Επειδή μας γράφεις  "Τους γνωρίζουμε! Τους γνωρίζουν όλοι!" κι εμείς δεν συμπεριλαμβανόμαστε στους "όλους" που έχουν γνώσει αυτού του γεγονότος, θα σε παρακαλούσαμε να κάνεις "ταληράκια" αυτές τις γνωριμίες σου για να βγούμε από την άγνοια. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger